Xapes per a boda - Camaloon

Xapes per a boda

Personalitza les teves xapes per a boda

Crea fàcilment xapes per a la teva boda. Tens totes les formes, mides, acabats i colors. Deixa volar la teva imaginació i crea detalls únics.
Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Productes de la màxima qualitat. Tenim fabricació pròpia i cuidem cada detall.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea o importa els teus dissenys, o escull entre múltiples plantilles online.

Revisem el teu disseny -  Camaloon
Revisem el teu disseny

Validem gratis cada comanda perquè la impressió sigui perfecta.

Enviament Express -  Camaloon
Enviament Express

Tria el nostre servei Express i rebràs la teva comanda en un temps rècord.

Com vulguis

Tens infinites possibilitats per a personalitzar les teves xapes de casament.
Daurades, metàl·liques, mat o brillants? - Camaloon

Daurades, metàl·liques, mat o brillants?

A Camaloon trobaràs els acabats més originals per a personalitzar les teves xapes. És la teva boda, dona-li el teu toc personal.

Casaments amb estil - Camaloon

Casaments amb estil

A la nostra carpeta de casaments hi trobaràs icones, plantilles i estils de lletra per a crear les teves xapes per invitacions de casament, xapes amb frases divertides o xapes per decorar la taula.

El dia més feliç

A Camaloon tens tots els detalls per a personalitzar la teva boda.
Xapes per a trencar el gel - Camaloon

Xapes per a trencar el gel

"Vaig personalitzar xapes amb frases divertides per animar el banquet de boda. Als meus invitats els hi va agradar molt."

Les invitacions més originals - Camaloon

Les invitacions més originals

Buscavem quelcom especial i vam crear xaper per a invitar als nostres amics i familiars amb la data i el nostre nom.

Comanda Express - Camaloon

Comanda Express

"Necessitava les meves xapes urgentment, vaig escollir l'opció Express i en pocs dies les tenia a casa."

Crear xapes de casament personalitzades per al vostre enllaç és una gran idea que dóna molt de joc. Xapes amb el nom de cada convidat per identificar el seu lloc, creant un divertit mural amb les taules a l'entrada del restaurant o marcant cada tovalló. També són molt pràctiques per identificar els obsequis de record als assistents. Als vostres convidats els encantaran perquè amb una xapa amb el seu nom els resultarà més fàcil interactuar i conèixer-se entre ells. Per a personalitzar les xapes de noces pots utilitzar les vostres fotos i imatges favorites o frases i missatges divertits. També pots crear models diferents, amb els seus gustos i els teus. Afegeix el nom de cada convidat i ja tens el teu disseny original. En Camaloon t'ho podem molt fàcil. Escull entre diferents mides, acabats i formes que més us agradin. Utilitza directament la nostra web per crear els teus dissenys amb el nostre Atelier. En uns minuts tindràs la teva xapa personalitzada, només has de triar un color o pujar les teves imatges preferides, ajustar la mesura perquè encaixi, introduir el text i fer la teva comanda. Te les lliurarem rapidíssim. Sempre de la màxima qualitat, que salta a la vista, supervisades al detall perquè siguin perfectes. Si tens qualsevol dubte, estarem encantats d'ajudar-te, pots consultar directament a través del nostre xat a la web a un dels nostres experts o si ho prefereixes enviar un mail i us respondrem. Creant xapes per la vostra boda vas a fer alguna cosa més que un detall bonic i fresc, donaràs un toc personal i únic al vostre enllaç, cosa que tots recordaran. Personalitzar xapes per casament és tendència, molts dissenyadors i il·lustradors proposen els seus dissenys amb estils vintage, indie, modern, romàntic o més còmic per crear xapes artístiques i innovadores. Gaudeix del teu casament i passa-t'ho pipa amb els teus familiars i amics, a la teva manera, al teu gust. Ja veuràs que les xapes personalitzades t'aniran com anell al dit.