Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Productes de la màxima qualitat. Cuidem cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea o importa els teus dissenys, o escull entre múltiples plantilles online.

Revisem el teu disseny -  Camaloon
Revisem el teu disseny

Validem gratis cada comanda perquè la impressió sigui perfecta.

Enviament Express -  Camaloon
Enviament Express

Tria el nostre servei Express i rebràs la teva comanda en un temps rècord.

Personalitza Tasses de ceràmica i metàl·liques amb el motiu del teu negoci

Crea Tasses personalitzades si el que vols és donar visibilitat a la teva marca, esdeveniment, associació o negoci. També aconseguiràs crear sentiment de proximitat amb els teus clients, perquè les tasses són objectes d'ús diari i lligades a la relaxació: les associem amb els descansos o pauses al llarg del dia o a aquells moments que passem entre col·legues, amics o familiars.

Al nostre web trobaràs diversos models de Tasses de ceràmica personalitzades: són un regal ideal per a tot tipus d'ocasions, ja sigui com a regal personalitzat d'empresa o com a detall promocional a esdeveniments o fires. Amb les Tasses de viatges personalitzades podràs acompanyar amb els teus dissenys o el logo del teu negoci als teus clients en tots els seus desplaçaments. La teva imatge donarà la volta al món!

Tasses metàl·liques personalitzades: una estètica 'retro' per a garantir l'èxit

I si vols destacar encara més, les nostres Tasses metàl·liques estan pensades per a sorprendre als teus clients. Amb una estètica 'vintage', seguiràs la tendència del moment i podràs ressaltar el teu logo o dissenys sobre superfícies i tons vius i resistents. Les tasses metàl·liques personalitzades són una de les varietats de tasses promocionals més populars, tant com a regal a clients com a regal corporatiu per als teus empleats.

T'oferim la opció de personalitzar el color de les teves tasses, o bé blanques o bé de colors. També podràs imprimir el teu logo, imatge o disseny en un color (impressió per serigrafia) o en diversos colors (impressió digital). Sigui quina sigui la teva elecció, encertaràs.

El seu aspecte és robust, pero has de tenir en compte que les Tasses metàl·liques personalitzades no són aptes per al seu ús en el microones ni per al rentavaixelles.