Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Productes de la màxima qualitat. Cuidem cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea o importa els teus dissenys, o escull entre múltiples plantilles online.

Revisem el teu disseny -  Camaloon
Revisem el teu disseny

Validem gratis cada comanda perquè la impressió sigui perfecta.

Enviament Express -  Camaloon
Enviament Express

Tria el nostre servei Express i rebràs la teva comanda en un temps rècord.

Vés de la mà amb els teus client en els seus trajectes amb les nostres Tasses de viatge personalitzades

I no només perquè són pràctiques i estan de moda: amb les tasses personalitzades aconseguiràs una visibilitat excepcional per al teu negocio. Pots emprar-les per a vendre-les a la teva botiga, impresses amb les teves imatges. Els colors brillants d'aquestes Tasses de viatge juntament amb la impressió adequada (per serigrafia, sublimació, amb un color o a tot color) realçaran els teus logos o dissenys.

Les tasses de viatge són també un regal perfecte per als teus empleats i col·laboradors. En el moment en que comencin a fer-les servir, t'adonaràs de que els hi agrada un objecte corporatiu que els hi acompanya en el seu dia a dia, en qualsevol ocasió. I a dintre i fora de l'oficina: també poden endur-se-la al seu bar o cafeteria favorita i evitar l'ús d'una tassa o got de plàstic, en un petit gran gest a favor del medi ambient.

Models de tasses de viatges per a totes les necessitats i pressupostos

Quan crees tasses, termos o ampolles personalitzades, aquesta inversió tindrà per al teu negoci un bon retorn, especialment si fas la teva comanda l'engròs. Per què no donar llavor un cop d'ull, per exemple, a les nostres Tasses metàl·liques personalitzades?

A la nostra gamma d'articles 'Drinkware' trobaràs els que necessites per a que les teves campanyes de màrqueting o comunicació siguin un èxit. O per a que en els teus punts de venda puguis presentar gran varietat de models que agradin als teus clients. Tasses de ceràmica, ampolles de viatge,, termos metàl·lics, gots amb detalls de silicona, tots ells amb molts colors per a escollir i també capacitats. Sens dubte, tens moltes alternatives a Camaloon per a trobar articles personalitzats per al teu negoci.