Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Productes de la màxima qualitat. Cuidem cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea o importa els teus dissenys, o escull entre múltiples plantilles online.

Revisem el teu disseny -  Camaloon
Revisem el teu disseny

Validem gratis cada comanda perquè la impressió sigui perfecta.

Lliurament Exprés -  Camaloon
Lliurament Exprés

Tria el nostre servei Exprés i rebràs la teva comanda en un temps rècord.

Tasses de ceràmica personalitzades: moltes idees per a les pauses del dia

Mostra el teu disseny i el teu logo amb la nostra selecció de Tasses de ceràmica personalitzades. Fes que la teva marca estigui present quan els teus clients es despertin, durant els seus descansos per a prendre una beguda calenta, o en qualsevol moment del dia.

Múltiples colors a l'interior i a l'exterior de les tasses, tasses de ceràmica o amb detalls de pissarra, per a una impressió molt duradora gràcies a la tècnica de vitrificació, o models amb detalls de silicona per a una adherència segura; també diferents capacitats, tasses per a l'oficina, per a la llar, tasses de viatge, etc. Tens moltes opciones per a crear les teves Tasses personalitzades i emprar-les per als teus regals corporatius, promocions comercials o per a vendre-les al teu negoci!

Imprimeix el teu disseny personalitzat en tasses de ceràmica

Fes un cop d'ull a la nostra Tassa de ceràmica 'Selection', per exemple. És la que t'ofereix la major superfície d'impressió, i per això és ideal per a tenir un detall especial amb els teus clients o per a que a la teva botiga els teus dissenys cridin l'atenció i atreguin als teus compradors.

Segons el model de tassa de ceràmica que escullis, podràs combinar el color de la ceràmica amb el disseny del teu logo en un o dos colors i l'imprimirem per serigrafia. Si el que vols és reproduir un disseny o fotografia a tot color, escull aquells models de tasses de ceràmica que puguis personalitzar amb impressió a tot color. T'oferim una alta qualitat d'impressió amb un preu molt competitiu.

Opcions de personalització més enllà de les tasses de ceràmica

Un dels millors avantatges de les tasses personalitzades és que acaben amb l'ús de gots de plàstic i l'impacte negatiu que aquests tenen sobre el medi ambient. A Camaloon t'oferim també models de Tasses metàl·liques, amb un estil retro i robust.