Samarretes per a festes de comiat - Camaloon

Samarretes per a festes de comiat

Samarretes per a comiats de soltera inoblidables

Tens aquella foto o disseny que us representa com a grup? Escull el model de samarreta per a la festa de comiat i vestiu-vos de la forma més original

Nois! També tenim samarretes per a comiats de solter

I fàcils de dissenyar: només heu d'escollir el model de samarreta i, amb la nostra eina de disseny online, pujar i adaptar la imatge al vostre gust
Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Productes de la màxima qualitat. Cuidem cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea o importa els teus dissenys, o escull entre múltiples plantilles online.

Revisem el teu disseny -  Camaloon
Revisem el teu disseny

Validem gratis cada comanda perquè la impressió sigui perfecta.

Enviament Express -  Camaloon
Enviament Express

Tria el nostre servei Express i rebràs la teva comanda en un temps rècord.

Samarretes per a comiats de soltera o solter divertides

Es la vostra festa: la samarreta per al comiat especial és única només si la fas tu. És molt senzill si la compres online!
Frases amb ingeni - Camaloon

Frases amb ingeni

Destaca el 'lema de la festa': afegeix a la samarreta per al teu comiat de soltera text amb estils i colors de lletra originals i variats.

Amb detalls divertits - Camaloon

Amb detalls divertits

Pots donar un toc final a les teves samarretes per a comiat de soltera combinant imatge o disseny amb les plantilles o icones que t'oferim.

Detalls de boda

Crea els teus regals personalitzats per a casament
"Amigues per sempre" - Camaloon

"Amigues per sempre"

"Amb el grup d'amigues vam decidir crear unes samarretes úniques per celebrar el comiat."

Imprimir és facilíssim - Camaloon

Imprimir és facilíssim

"Vaig pujar una foto de la núvia i vaig afegir-hi unes estrelles amb una frase. En dos minuts tenia fetes les samarretes."

La meva compra - Camaloon

La meva compra

"Comprar a Camaloon és molt fàcil i l'enviament és rapidíssim. El recomano."

Imprimeix samarretes que us uneixin per a comiats de soltera

Si vols que la teva festa de comiat de soltera sigui inoblidable, aposta per fer samarretes amb aquella frase única o 'lema' que uneixi a tots els convidats. Ja sigui amb fotos, noms, frases enginyoses o símbols, amb Camaloon podràs imprimir les samarretes personalitzades per al teu comiat molt fàcilment. A la nostra eina de disseny online podràs pujar la teva imatge o disseny o bé emprar algunes de les nostres plantilles o símbols: fletxes, estrelles, cors, corones per a les reines de la festa, tot el que se t'ocurri! Tenim molts models de samarretes per a comiats de soltera i samarretes per a comiats de solter, disponibles en diversos colors, per a acompanar-vos en una nit de festa inoblidable. A més, les podreu emprar després moltes vegades, perquè tant la samarreta com la impressió estan fabricades per a durar.

Els detalls personalitzats sorprenen a comiats de solters i bodes

Els petits detalls són sobretot importants en ocasions tan especials com bodes. Ja sigui abans de l'esdeveniment o aquell mateix dia, obsequia als teus convidats amb objectes útils però que els hi recordin una data tan especial per a vosaltres, amb els vostres noms. Què tal en uns imants personalitzats o en adhesius personalitzats amb la imatge que millor representi el vostre enllaç? Pots crear el teu propi disseny, o emprar les nostres plantilles. I si vols que la teva comanda arribi el més aviat possible, t'oferim el nostre servei d'Enviament Exprés perquè tinguis els detalls personalitzats per a la teva boda ràpidament.