Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Articles de la màxima qualitat. Tenim cura de cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea i edita els teus dissenys des de la nostra eina online.

Revisem els teus dissenys -  Camaloon
Revisem els teus dissenys

Validem gratis cada comanda per a que la impressió sigui perfecta.

Lliurament Exprés -  Camaloon
Lliurament Exprés

Rep la teva comanda en temps rècord. Lliurament amb seguiment.

Varietat de materials pels teus roll-ups

Pots triar entre diferents materials per a dissenyar els teus propis roll-ups banners personalitzats.
Roll-up Bàsic — Camaloon

Roll-up Bàsic

Aquests banners estan fabricats amb una lona de doble cara amb un acabat mat i amb una excel·lent relació qualitat/preu. Aquests productes són pràctics per a ús intern i extern. Estan disponibles en dos gruixos.

Roll-up Estàndard/Prèmium — Camaloon

Roll-up Estàndard/Prèmium

Els banners de polièster (format estàndard) són impermeables i opacs, ideals per a qualsevol ocasió. Els banners de polipropilè formen part de la versió prèmium i proporcionen una base d'impressió ideal i molt resistent.

Roll-up amb certificat de teixit no inflamable — Camaloon

Roll-up amb certificat de teixit no inflamable

Aquests banners estan fets amb una lona d'alta qualitat: sòlida, blanca, d'alta resistència de tracció i a l'esquinçament. També destaquen per ser impermeables i hermètics. Inclou certificat Oeko-tex.

Clients que confien en nosaltres:
Celio
Primavera Sound
Natura
Panini Comics

Com dissenyar els teus roll-ups banners personalitzats perquè siguin més efectius?

Si necessites roll-ups banners personalitzats, probablement vols cridar l’atenció sobre la teva marca, el teu producte o sobre algun servei especial. I és que, amb aquests productes, un dels seus principals avantatges és la llibertat creativa per poder crear-los. A Camaloon et podem ajudar a crear roll-ups de la millor manera i amb uns senzills passos:

  1. Escull el model que més t’adeqüi a les necessitats i a la finalitat del teu projecte. Nosaltres disposem de diferents models per a cobrir tant espais exteriors com interiors.
  2. A continuació, fes clic a “Crear disseny” i afegeix el disseny a l’apartat corresponent. En aquesta fase es poden afegir comentaris i posteriorment enviar la comanda al nostre equip de validació.
  3. Els nostres experts s’encarregaran de tots els dissenys per assegurar un resultat d’alta qualitat i una vegada estiguin confirmats, els teus roll-ups s’imprimiran.
  4. L’empresa de transport s’encarregarà que els teus roll-ups banners personalitzats siguin entregats a temps i de forma viable.

I això és tot! Si tens alguna pregunta, pots posar-te en contacte amb els nostres directors de vendes en qualsevol moment i estaran encantats d’ajudar-te en tot el que necessitis.

On puc imprimir els meus roll-ups banners personalitzats de manera ràpida i senzilla?

No importa on estiguis o on necessitis que sigui l’entrega dels teus roll-ups banners personalitzats, nosaltres ens assegurem que estiguin impresos exactament com te’ls vas imaginar. Som una empresa d’impressió online amb seu a Barcelona amb un sistema logístic ampliat. Això significa que podem imprimir els teus roll-ups i entregar-los per a tota Europa sense cap problema. Disposem d’una àmplia varietat de productes disponibles per a personalitzar i cobrir totes les teves necessitats. D’aquesta manera, es poden personalitzar tota classe d’objectes com samarretes personalitzades, ideals per a representar la teva marca en qualsevol esdeveniment corporatiu.

Com utilitzar eficaçment els meus roll-ups banners personalitzats?

Les visites a les fires o els esdeveniments no són el mateix sense un roll-up. La seva senzilla instal·lació i els seus múltiples dissenys són algunes de les característiques que poden fer cridar l’atenció de nous clients, socis potencials o inclús de futurs treballadors. A més, en aquestes fires o esdeveniments s’acostuma a entregar altres elements corporatius com cordons lanyard personalitzats. I en el moment en què hagis cridat l’atenció del teu públic és també important tenir algun detall per entregar com per exemple llibretes personalitzades que afegiran valor a la teva marca.

D’aquesta manera, les aplicacions que poden tenir els roll-ups banners personalitzats són gairebé infinites, ja que és un element imprescindible!

FAQ