Personalitza peces de roba per als teus clients i empleats

Tot allò que necessites per a demanar online roba personalitzada per a publicitar la teva empresa
Colors de temporada per a personalitzar la teva roba — Camaloon

Colors de temporada per a personalitzar la teva roba

Perquè amb cada color, cada model i per a cada destinatari de les teves peces de roba personalitzades vols aconseguir un estil únic per a la teva marca.

Personalitza online les teves peces de roba. És molt fàcil! — Camaloon

Personalitza online les teves peces de roba. És molt fàcil!

Utilitza el teu logo, il·lustració, dissenys o l'eslògan del teu proper esdeveniment. La part frontal de samarretes, dessuadores i gorres són el teu suport publicitari.

Cotó de màxima qualitat per a la teva roba personalitzada — Camaloon

Cotó de màxima qualitat per a la teva roba personalitzada

Ser responsable es molt més que una moda. Per això incorporem cada vegada més peces de roba fabricades amb cotó orgànic.

El teu negoci es mereix la millor personalització i impressió — Camaloon

El teu negoci es mereix la millor personalització i impressió

Apliquem la tecnologia per a produir les teves peces de roba personalitzades amb la impressió que farà els teus dissenys resistents i ben definits.

Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Articles de la màxima qualitat. Tenim cura de cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea i edita els teus dissenys des de la nostra eina online.

Revisem els teus dissenys -  Camaloon
Revisem els teus dissenys

Validem gratis cada comanda per a que la impressió sigui perfecta.

Lliurament Exprés -  Camaloon
Lliurament Exprés

Rep la teva comanda en temps rècord. Lliurament amb seguiment.

Com pots tenir més presència de marca posant-la en peces de roba?

Crea la teva pròpia col·lecció de peces roba. Jerseis, gorres corporatives, bosses d'esport, etc.: a la nostra botiga trobaràs una àmplia gamma d'artiques als quals podràs imprimir el teu logo. Empra els nostres articles de Tèxtil per a dotar a la teva marca d'un suport publicitari durador i eficaç.

Per exemple, pots imprimir samarretes personalitzades per a les teves campanyes de màrqueting. Disenya-les online amb un eslògan publicitari atractiu i distribueix-les entre els teus clients i futurs clients per a que tinguin el teu disseny i el teu negoci en ment.

En imprimir la teva publicitat en roba pots realitzar un brànding eficient amb un pressupost a mida. Prova també a imprimir bosses personalitzades de tela, ja que agraden a persones de totes les edats. Pots emprar les bosses petites com a accessori i les grans com a pràctiques bosses de la compra. Escullis el model que escullis, el teu disseny, marca o motiu anirà a tot arreu, allà a on el duguin els teus clients.

Tingues sempre a punt la teva roba i articles personalitzats. Fes la teva comanda online

Has pensat alguna vegada en crear packs d'articles promocionals per a publicitar el teu negoci? Depenent de l'ocasió i dels teus clients i possibles clients, és molt útil imprimir una varietat d'articles promocionals amb el mateix motiu, per exemple, com a part d'una campanya. Si tens bolígrafs amb el teu logo, també pots dissenyar les teves pròpies llibretes personalitzades, i bosses de tela a joc. Així, en esdeveniments o fires els tindràs llestos per a sorprendre i donar la benvinguda als teus nous clients.

Les possibilitats són il·limitades a Camaloon: a banda de roba personalitzada, també tens altres articles com ampolles, tasses, paperería, i molts més! Fes més forta la presència de la teva marca amb un pressupost a mida.

FAQ