Sobre nosaltres

Hola!

Som Camaloon, una startup jove i multi disciplinar amb seu a Barcelona. A la nostra plataforma pots crear els teus propis productes (xapes, enganxines, imants, skins, vinils decoratius i fundes), o buscar i comprar productes fets per dissenyadors de renom per tu.

Camaloon significa passió per la impressió. Cada disseny es una promesa als nostres clients. Quan reps qualsevol cosa impresa a la nostra fàbrica seràs capaç de reconèixer-ho a través de la vista i del tacte.

Treballem dur per oferir-te:

  • la màxima qualitat als nostres productes a un preu idoni.
  • el més excel·lent servei per a produir exactament el que t'hem promès.
  • un procés de producció que respecta al medi ambient i la protecció dels drets humans.

Els materials que utilitzem són de màxima qualitat, així com també ho són les nostres tècniques de producció. Estem totalment implicats en desenvolupar i promoure una plataforma accessible i proveir un servei excel·lent per assegurar-te la impressió i el resultat perfecte en qualsevol dels nostres productes. Volem arrancar-te un somriure cada cop que rebis un producte Camaloon.

Tenim la visió de fer que els usuaris destaquin entre la multitud mitjançant la democratització de l'accés a dissenyar i al disseny.

Vam néixer a començaments del 2012 i hem crescut constantment des de llavors. Ara tenim la nostra planta de producció a Barcelona, a pocs metres de les nostres oficines per a poder estar encara més a prop.

Es possible que ja coneguis a algú de nosaltres parlant pel xat, email o telèfon i aquí pots conèixer la resta de Camalooners i al nostre amigable alien, el Camaloon en persona, en un dels nostres primers vídeos:

Camaloon és un espai de treball dinàmic, on les coses estan contínuament canviant i evolucionant. No hi ha res establert i la contribució de tothom és vital per a definir el nostre camí. És per això que estem contínuament buscant noves idees i nous talents.

Quan busquem nous membres per al nostre equip, ens esforcem per a trobar persones extraordinàries, carregades de idees que ens faran créixer.

Som gent divertida i tenim un gran objectiu i treballem dur i amb gran passió per aconseguir-lo!

Vols contribuir? Descobreix les nostres ofertes de feina

Valorem la creativitat, la set d'aprenentatge, la millora constant, el compromís i la passió per a l'art visual. Intentem nodrir aquests pilars en tots els membres de la empresa a través de un espai de treball adequat, on tan és important treballar com gaudir dels moments de desconnexió, ja siguin activitats recreatives com el ping pong o sortides per anar a dinar o a prendre una copa junts, entre d'altres.

A més de formar part del nostre equip pots mantenir el contacte i ajudar-nos a compartir la nostra missió a Facebook i Twitter.

Estàs interessat en explicar la nostra història o posar-te en contacte amb la nostra oficina de premsa per altres motius? Siusplau escriu a prensa@camaloon.com

Inspira't en la nostra comunitat, deixa que la teva imaginació prengui forma i fes-te notar!

Els teus Camalooners!