Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Articles de la màxima qualitat. Tenim cura de cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea i edita els teus dissenys des de la nostra eina online.

Revisem els teus dissenys -  Camaloon
Revisem els teus dissenys

Validem gratis cada comanda per a que la impressió sigui perfecta.

Lliurament Exprés -  Camaloon
Lliurament Exprés

Rep la teva comanda en temps rècord. Lliurament amb seguiment.

Completa la teva gamma de productes promocionals amb portatargetes personalitzats

Vols augmentar els teus productes personalitzats? A Camaloon crea i imprimeix online articles personalitzats i regals publicitaris per al teu negoci i aconseguiràs cridar l'atenció de treballadors, socis i clients potencials. I una de les millors opcions per a aconseguir aquest impacte és mitjançant portatargetes personalitzats per a lliurar-los en fires, esdeveniments o reunions. Aquests portatargetes donaran una gran visibilitat al teu logotip ja que una vegada en mans de treballadors, socis o clients l'utilitzessin en moltes ocasions: quan compren, al transport públic, quan vagin a lliurar una targeta de visita entre altres.

A Camaloon podràs trobar portatargetes personalitzats amb un gran ventall de models i en diferents formats: des d'imitacions de pell, efecte vaquer de polièster, alumini o portatargetes RFID entre altres. I tots aquests portatargetes personalitzats són aptes per a tots els pressupostos i amb possibilitat d'impressió làser o amb serigrafia. Així que només has de trobar el que més s'adapti a les teves necessitats i personalitzar-ho al teu estil.

Més productes per a promocionar el teu logotip

Un dels objectius de qualsevol marca és poder arribar al màxim de públic possible, i això s'aconsegueix amb la personalització de productes. I és que cada vegada més en fires i esdeveniments corporatius els portatargetes personalitzats són un element bàsic. A més, en Camaloon t'oferim un gran ventall de possibilitats per a poder personalitzar altres productes com els cordons lanyard personalitzades ja que són molt útils per a gestionar als assistents o perquè localitzin al personal que els pugui atendre.

A més, uns dels altres productes que més criden l'atenció són les memòries flaix US personalitzades ja que, avui dia, s'han convertit en un gadget d'ús diari que facilitarà la visibilitat del teu logotip en entorns professionals com a personals. Per tant, si formes part d'una fira o esdeveniment corporatiu tant els portatargetes personalitzats com la resta de productes són els teus millors aliats.

FAQ