Llibretes personalitzades — Camaloon

Llibretes personalitzades

Els quaderns personalitzats són efectius per a la teva marca

Les llibretes personalitzades donen màxima visibilitat al teu logotip entre els teus clients, clients potencials i empleats.

La teva marca, tal i com és

Amb el teu disseny o logotip en ment, escull les teves llibretes personalitzades a Camaloon i obté una reproducció de qualitat.
La millor impressió — Camaloon

La millor impressió

Llibretes personalitzades que els teus clients sempre duran amb ells. El teu disseny promocional es reproduirà fidelment.

A la mida de la teva marca — Camaloon

A la mida de la teva marca

Escull entre la mida mitjana o la petita de llibretes. Perfectes per a esdeveniments i reunions, i per a emportar a bosses i motxilles.

Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Productes de la màxima qualitat. Cuidem cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea o importa els teus dissenys, o escull entre múltiples plantilles online.

Revisem el teu disseny -  Camaloon
Revisem el teu disseny

Validem gratis cada comanda perquè la impressió sigui perfecta.

Enviament Express -  Camaloon
Enviament Express

Tria el nostre servei Express i rebràs la teva comanda en un temps rècord.

Per què apostar per llibretes personalitzades per a la teva promoció o esdeveniment?

A reunions i esdeveniments, malgrat les tauletes i els telèfons mòbils, una llibreta segueix sent l'article preferit per a prendre notes, fer dibuixos i fixar aquelles idees més importants. I una mateixa llibreta no s'empra només una vegada, sinó que ens acompanya fins que completem tots els seus fulls. Imagina així quants impactes de la teva marca o disseny promocional pot generar una sola llibreta personalitzada.

Personalitzar els teus quaderns és fàcil amb Camaloon, sinó que a més a més podràs treure'n el màxim de rendiment al teu pressupost per a promocions, per a totes les unitats de llibretes personalitzades que necessitis. Pots sol·licitar-nos assessorament i pressupost a mida sense cap compromís. Estem al teu costat perquè totes les decissions importants sobre els teus quaderns o necessitats d'articles de papereria personalitzats les puguin prendre amb molt pocs clics.

Per exemple, has pensat en acompanyar les teves llibretes amb bolígrafs personalitzats? Hem preparat un catàleg de models per a que puguin combinar amb les teves llibretes i, com no, amb la teva imatge.

Com pots personalitzar llibretes amb el teu logo o disseny?

Des del nostre web, uns pocs clics et permetran múltiples opcions per tal de fer dels teus quaderns personalitzats elements promocionals únics. Consulta les opcions de llibretes personalitzades i ho comprobaràs. Escull entre les mides quartilla i de butxaca, diferents colors per a les tapes, interiors llisos o amb ratlles, zona d'impressió del teu disseny o logotip i, per descomptat, el número de llibretes personalitzades que necessites. T'oferim preus molt competitius: quant més gran sigui la teva comanda, millors descomptes en el preu per unitat.

Posem al teu servei tota la nostra experiència en la selecció de materials per a articles personalitzables de qualitat i en l'ús de les tècniques d'impressió més adequades per a cada proposta promocional. T'animem a consultar, per exemple, el nostre ampli catàleg de xapes personalitzades: múltiples formes, mides i acabats per a tot tipus d'accions i dissenys.