Bolígrafs personalitzats amb nom — Camaloon

Bolígrafs personalitzats amb nom

Combina utilitat i personalització en un sol article

Crea bolígrafs personalitzats amb el nom del teu negoci

Impacta a llarg termini amb bolígrafs amb nom

Utilitza un article d'ús diari per a donar visibilitat al teu negoci

Bolígrafs amb nom per a empleats i 'partners'

Afegeix el nom de la teva empresa al bolígraf amb el logo del teu negoci. Crea una connexió amb els teus col·laboradors més propers.

Bolígrafs amb nom per a esdeveniments

El teu esdeveniment té un nom o 'claim' especial? Personalitza el teu bolígraf amb aquest nom i reforça les relacions comercials.

Clients que confien en nosaltres:
Celio
Primavera Sound
Natura
Panini Comics

Bolígrafs corporatius i personalitzats amb nom

Perquè val la pena mostrar (i demostrar) la teva identitat
Preu baix des de 50 uds. — Camaloon

Preu baix des de 50 uds.

Demana poques unitats per a aconseguir un gran impacte, amb una inversió petita. Una combinació perfecta per a les teves accions corporatives.

Utilitat màxima — Camaloon

Utilitat màxima

Quantes vegades al mes emprem un bolígraf? De mitjana, unes 64. Imagina quan és d'útil per a qui el reb i per a la comunicació de la teva marca.

Amb un toc corporatiu — Camaloon

Amb un toc corporatiu

Amb un bolígraf personalitzat amb el nom del teu negoci aprofites un espai per a introduir la teva marca en el dia a dia dels teus clients.

Perquè els bolígrafs personalitzats amb nom escriuen la diferència

Els bolígrafs personalitzats són dels articles promocionals més emprats. Justament per això, val la pena prestar-los una mica més d'atenció. La majoria de les persones té, com a mínim, un bolígraf promocional a casa o a la feina. I, el més important: en el cas de bolígrafs per a regal recorden el nom de l'empresa que el va regalar.

Encara que el bolígraf sigui un article petit i econòmic, la seva gran utilitat i el fàcil que és personalitzar-lo amb impremta online, el converteix en molt més que un simple producte de marxandatge. Sobretot, en crear un bolígraf amb la teva marca o nom del negoci, estàs fent especial quelcom que forma part del dia a dia dels teus empleats, socis o clients.