FAQ
Calendaris de taula triangulars 2019

Calendaris de taula triangulars 2019

Disseny calendaris triangulars per al teu negoci

2,76 € / u. per a comandes a partir de 25 u. (sense IVA). Descomptes per a grans comandes.

Característiques dels calendaris de taula triangulars Camaloon:

 • Mides:
  • 13,6 x 15 cm
  • 20 x 10 cm
   Veuràs que per a cada plantilla tens la seva mida corresponent indicada.
 • Cartolina gràfica 270 gr/m2 certificat FSC MIX CREDIT
 • Impressió digital CMYK
 • Com a elements personalitzables, podràs incloure el teu logotip i les teves dades de contacte (per exemple, la teva adreça, telèfon i e-mail).

Els teus calendaris personalitzats de taula triangulars estaran a la vista de molts ulls

De la mateixa manera que els particulars cerquen un bon calendari de paret personalitzat amb fotos, per a les campanyes de promoció o publicitat dels negocios els calendaris personalitzats són un dels articles més demandats a finals i principis d'un nou any. Amb l'eina de disseny online de Camaloon, podràs crear i comprar els teus calendaris personalitzats de taula triangulars molt fàcilment: podràs escollir entre múltiples plantilles per a que el disseny s'adapti a la imatge de la teva empresa. A més d'incloure el teu logotip, també podràs posar les dades de contacte del teu negoci.

Sens dubte, els calendaris de taula personalitzats et permetran transmetre la imatge del teu negoci i refermar el recordatori de la teva marca d'una forma professional, eficaç i de qualitat. A Camaloon som experts en impressió i cuidem tant el material com la reproducció per a que els teus calendaris personalitzats de taula triangulars o els teus calendaris amb espiral resisteixin l'ús durant un any i mostrin la teva imatge com el primer dia.

Pots fer la teva comanda de calendaris personalitzats de taula triangulars a partir de 50 unitats. Tenim preus especials per a grans comandes per a qualsevol de les dues mides i formats de calendaris personalitzats per a empreses.