Ofertes nadalenques i articles més regalats — Camaloon

Ofertes nadalenques i articles més regalats

Ofertes de Nadal per a planificar els teus regals

Ser original és fàcil. Aprofita les nostres promocions nadalenques i crea reglas personalitzats amb les teves millors imatges.
Calendari de paret amb foto ❄ 3 x 1 — Camaloon

Calendari de paret amb foto ❄ 3 x 1

Inspira i comparteix moments únics amb els teus. Utilitza el codi CALENDAR3X1 i crea 3 calendaris per només 20,00 € (IVA inclòs).

Tasses ❄ 2a al 50 % — Camaloon

Tasses ❄ 2a al 50 %

Crea una parella per a compartir un record. Empra el codi MY2MUGS i estalvia regalant dues tasses.

Personalitzar és senzill — Camaloon

Personalitzar és senzill

Puja online les teves imatges i veuràs com quedaran els teus regals

Regals de qualitat — Camaloon

Regals de qualitat

Materials i impressió de primera: els vostres records duraran per sempre.

Enviament Exprés — Camaloon

Enviament Exprés

Escull aquesta opció i els teus regals d'última hora arribaran a temps per a sorprendre.

Demostra el teu talent en els teus regals de Nadal

Las samarretes i bosses són el teu llenç: juga amb les teves fotos, escriu un text, combina colors... Crea regals divertits!

Soluciona tots els teus regals de Nadal amb les ofertes de Camaloon

Dissenya petits regals amb les teves fotos i converteix-los en grans detalls. I si compres diverses unitats d'un article, estalviaràs.

En les ofertes nadalenques trionfen els regals personalitzats

I agraden perquè converteixen aquells articles, objectes o peces de roba del nostre dia a dia en quelcom especial. Perquè una tassa amb el primer dibuix que va fer el més petit de la casa o un calendari amb les millors fotos de les vacances de l'any passat han d'allò quotidià quelcom únic.

Dissenya els teus regals personalitzats amb les teves fotos

Segur que tens moltes fotos de cada ocasió especial que has viscut amb els teus amics i familiars. Amb les eines de disseny online de Camaloon, pots pujar-les i veure fàcilment com quedaran a samarretes, imants, bosses, etc. Per a cada imatge que vulguis fer inoblidable, tens múltiples articles, models i colors. Crea els teus regals personalitzats ja!

Condicions de les promocions CALENDAR3X1 i MY2MUGS

Aprofita les promocions nadalenques per a comprar els teus regals personalitzats amb un bon estalvi. El codi de descompte CALENDAR3X1 és vàlid per a la compra de Calendaris de paret amb foto, per a un mínim de tres unitats. El codi de descompte MY2MUGS és vàlid per a la compra de Tasses 'Selection': aplicarem un 50 % de descompte en el preu sense IVA de la segona Tassa. Les dues ofertes són vàlides fins al 31/12/2017. Despeses d'enviament no incloses. Promoció de Nadal no acumulable a altres ofertes.