Clients que confien en nosaltres:
Celio
Primavera Sound
Natura
Panini Comics

Reflecteix el teu estil

Crear els teus miralls de butxaca personalitzats és molt fàcil. Puja una foto bonica, tria un color de fons i escriu una frase o afegeix elements decoratius.
Totes les possibilitats — Camaloon

Totes les possibilitats

Decora fàcilment els teus mirallets de butxaca. Disposes d'una galeria de recursos amb icones i elements decoratius que podràs adaptar i posar en el teu mirallet. També estils de lletra genials per donar vida a les teves paraules.

Miralls màgics — Camaloon

Miralls màgics

Els nostres miralls de butxaca estan disponibles en cinc acabats perquè puguis donar-los el teu toc personal. Mate, brillant, daurat, metàl·lic i fins i tot luminescent per brillar en la foscor.

Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Articles de la màxima qualitat. Tenim cura de cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea i edita els teus dissenys des de la nostra eina online.

Revisem els teus dissenys -  Camaloon
Revisem els teus dissenys

Validem gratis cada comanda per a que la impressió sigui perfecta.

Lliurament Exprés -  Camaloon
Lliurament Exprés

Rep la teva comanda en temps rècord. Lliurament amb seguiment.

Els regals més originals

Aquí tens algunes idees per crear els teus regals personalitzats.

Mirallet, mirallet! Els miralls de butxaca són una idea estupenda per regalar a les teves amigues. És un petit salvavida que va sempre amb tu i t'ajuda a estar perfecta en qualsevol moment: abans d'una reunió, en sortir del gimnàs, a la platja o quan vas de festival. Ja no necessites un bany per retocar el teu maquillatge o per posar-te les lents de contacte. Els miralls de butxaca personalitzats són màgics. No cal que sàpigues utilitzar eines professionals per personalitzar el teu propi mirallet de butxaca. Utilitza el nostre atelier per pujar una imatge o crea el disseny que vulguis. Portaràs el mirall de butxaca més original. Dissenya'l en pocs minuts.