Rep la teva comanda ràpidament i de forma segura

Informació sobre enviaments i lliuraments

Rep la teva compra quan realment la necessites. Terminis en dies laborables
Enviament 72 hores - Camaloon

Enviament 72 hores

La opció més ràpida

Enviament Exprés - Camaloon

Enviament Exprés

Lliurament en 5-6 dies.

Enviament Prioritari - Camaloon

Enviament Prioritari

Lliurament entre 7 i 9 dies.

Enviament Estàndard - Camaloon

Enviament Estàndard

Per a enviaments menys urgents.

Preguntes freqüents sobre els enviaments

Volem que la teva satisfacció amb els nostres articles personalitzats sigui màxima.

De què depèn el termini d'enviament?

Els terminis d'enviament de les comandes depenen de la opció d'enviament que escullis abans de finalitzar el procés de compra, i també del tipus i de la quantitat d'articles que tinguis en el teu carret de la compra.

Quan enviarem la teva comanda?

Ho sabràs abans de formalitzar el pagament de la teva comanda. Quan tramitis la teva comanda i indiquis l'adreça de lliurament, et mostrarem les opcions d'enviament disponibles amb les dates de lliurament per a cadascuna. Si pagues per transferència bancària, et confirmarem la data d'enviament una vegada haguem validat el pagament.

Quina empresa s'encarrega de l'enviament?

Treballem amb empreses líders en Europa en serveis postals i logístics, com UPS, DHL, etc., en funció del país de lliurament de la teva compra. Som 'partners' que ens permeten oferir-te diferents opcions per a la teva comanda, arribar a tot arreu i garanties, a més de serveis com poder localitzar on és la teva comanda en tot moment i gestionar el lliurament.

Informació sobre impostos de duanes

Els impostos de duanes que puguin aplicar els països destinataris de fora de la Unió Europea aniran al teu càrrec. Camaloon no té control sobre aquestes pràctiques. També poden aplicar-se càrrecs als següents territoris de la Unió Europea: Illes Canàries, Martinique, Guadeloupe, Guayana francesa i Réunion, Saint-Barthélemy, Saint-Martin, Madeira i les Azores.