Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Articles de la màxima qualitat. Tenim cura de cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea i edita els teus dissenys des de la nostra eina online.

Revisem els teus dissenys -  Camaloon
Revisem els teus dissenys

Validem gratis cada comanda per a que la impressió sigui perfecta.

Lliurament Exprés -  Camaloon
Lliurament Exprés

Rep la teva comanda en temps rècord. Lliurament amb seguiment.

Articles promocionals d'Esport i Oci per a publicitar el teu negoci

Segur que estàs d'acord amb l'afirmació de que l'esport connecta. I per això, els articles esportius són un espai publicitari per a generar una imatge positiva de la teva marca i guanyar visibilitat.

Imprimir samarretes personalitzades es molt fàcil: fes un cop d'ull al nostre catàleg d'articles promocional per a esport i trobaràs diferents models de samarretes esportives transpirables, fàcils de personalitzar amb els motius del teu equip que vulguis promocionar o amb allò que estableixi la identitat de la teva marca. Dóna suport a un cluc sorgit de la teva pròpia empresa o que representi els teus valors i col·loca als participats samarretes amb el teu logo. En cada esdeveniment esportiu en el qual participin, la teva marca atraurà l'atenció també dels espectadors.

A més dels articles clàssics d'Esport i Oci, també t'oferim una àmplia gamma d'articles publicitaris i originals per a activitats físiques, i que no es poden trobar a tot arreu! Per exemple, pots sorprendre als teus clients amb tovalloles refrescants amb ampolla. En aquesta ampolla pots imprimir el teu logo. Tenen una mida pràctica per a regalar, per exemple, en esdeveniments a l'aire lliure o en recintes esportius.

Altres articles esportius que tenen èxit i que també podràs personalitzar i imprimir amb Camaloon són les fundes impermeables per a telèfons mòbils, ampolles per a begudes, o els jocs de raquetes de platja. Com pots veure, t'oferim una àmplia varietat de materials publicitaris, tant per a satisfer als esportistes com a les persones que volen gaudir del seu temps d'oci.

Com crear articles promocionals per a esports, l'oficina o esdeveniments especials

A Camaloon pots personalitzar mols articles publicitaris diferents. Per a l'oficina, pots dissenyar fàcilment, per exemple, llibretes personalitzades: amb un bolígraf, amb enquadernació en espiral, amb tapes flexibles o dures; moltes opcions per a combinar i adaptar a la imatge de la teva empresa! I el millor és que per a personalitzar-les no necessites tenir coneixements especialitzats de disseny, ja que amb la nostra eina online és molt fàcil personalitzar els teus articles publicitaris:

  1. Selecciona l'article que vulguis personalitzar i imprimir
  2. Puja a l'eina online un motiu, logo o foto y adapta'l a la zona d'impressió que t'indicarem
  3. Canvia colors i afegeix textos
  4. Introdueix el nombre d'articles que vols imprimir per a completar el procés de compra i/o afegir dissenys o articles diferents.

Si vols crear més articles amb el mateix disseny, és molt fàcil. Per exemple, pots imprimir bosses personalitzades de tela per a distribuir-les com a regal a fires o com a detall promocional per als teus millors clients. Només has d'escollir el model i emprar el diseny que ja has creat.

Així podràs dissenyar de manera senzilla articles per a diferents segments de clients o possibles clients. Des d'articles publicitaris per a activitats esportives, passant per articles per a oci, i fins a pràctics regals promocionals per a l'oficina.

FAQ