Com fer una comanda

Fer una comanda és fàcil, només has de seguir les següents passes:

1) Escull el teu producte - 2) Puja el teu disseny i adapta'l com vulguis -3) Introdueix les teves dades d'enviament i pagament

1 - Escull el producte que vulguis personalitzar entre Tasses, Llibretes, Imants i molts més. Adapta'l a les teves necessitats: escollint mida, acabat creatiu, número de disseny i la quantitat que vulguis imprimir

2 - Fes clic a 'Afegeix els teus dissenys' per a obrir la nostra eina de disseny online. Aquí podràs personalitzar els teus articles fins a l'últim detall.

3 - Si no estàs registrat a Camaloon, t'aconsellem que et donis d'alta per tal de poder vincular els teus articles personalitzats amb el teu perfil d'usuari.

4 - Abans de processar la comanda et mostrarem el resum de la teva compra perquè puguis revisar-la. Escull entre enviament Econòmic, Estàndard o Exprès.

5 - Pots pagar de forma ràpida i segura amb targeta de dèbit o crèdit o per transferència bancària (recorda que si pagues per transferència bancària, començarem la producció en el moment que rebem la confirmació de la transferència.).

Ja pots començar a dissenyar. Si tens qualsevol altre dubte o consulta, pots escrivir-nos a ajuda@camaloon.com o trucar-nos al telèfon +34 910 200 287. El nostre horari d'atenció al client és de dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 i divendres de 09:00 a 15:00.

FAQ