Color
Dissenya fàcilment — Camaloon

Dissenya fàcilment

Puja el teu logo i decideix com vols mostrar-ho en els teus clauers personalitzats gràcies a la nostra eina de disseny online.

Lliurament ràpid — Camaloon

Lliurament ràpid

Si necessites rebre el més aviat possible la teva comanda de clauers personalitzats, escull el nostre servei de Lliurament Exprés.

Qualitat i estalvi — Camaloon

Qualitat i estalvi

Preus per a tots els pressupostos. I si vols que els teus clauers personalitzats siguin encara més econòmics, fes la teva comanda online.

Fes publicitat del teu negoci amb clauers personalitzats

Perquè tenen la clau per a que la teva marca es vegi cada dia.
Personalitza els teus clauers i la teva marca es veurà tot l'any — Camaloon

Personalitza els teus clauers i la teva marca es veurà tot l'any

Són un accessori que emprem diverses vegades a diari. Imagina que cada vegada que algú tingui un clauer en la seva mà, vegi el teu logo. Personalitza els teus i aconseguirás un gran recordatori de marca amb un article pràctic.

Necessites molt poc per a tenir els teus clauers personalitzats — Camaloon

Necessites molt poc per a tenir els teus clauers personalitzats

La nostra selecció de models s'ajusta al teu pressupost. Destaca la teva marca en un espai publicitari compacte, proper, fàcil de distribuir i econòmic. Personalitza clauers amb el teu logo i empra'ls en qualsevol promoció.

Publicitat en clauers personalitzats: com aconseguir que un petit espai per a la teva marca faci tant per al teu negoci

Amb els clauers personalitzats aconsegueixes posar allò més representatiu de la teva marca en mans dels teus clients. L'espai per a imprimir el teu disseny és molt limitat, i per això és important que treballis una imatge senzilla i fàcil d'identificar. Per exemple, en moltes ocasions funciona molt bé posar el nom del teu negoci. I també amb aquesta idea de posar l'atenció en un objecte útil i visible, i a més per a aconseguir que els teus clauers personalitzats siguin més econòmics, imprimim el teu disseny a una sola tinta o color.

A més de clauers personalitzats, quins altres articles promocionals es poden fer per a donar visibilitat a la teva marca?

Si els clauers personalitzats són un suport publicitari petit, pràctic i que generarà moltíssimes visualitzacions del teu logo o nom a un preu baix, les samarretes personalitzades també t'ajudaran amb les teves promocions: perquè tenen una àrea d'impressió molt més gran i pots emprar una gran varietat de colors. O pots fer que es vegin perfectes els colors principals de la teva marca gràcies a la serigrafia per a samarretes. I de la mateixa manera que amb els clauers personalitzats, pots aconseguir-les a molt bon preu si compres samarretes a l'engròs.

FAQ