Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Articles de la màxima qualitat. Tenim cura de cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea i edita els teus dissenys des de la nostra eina online.

Revisem els teus dissenys -  Camaloon
Revisem els teus dissenys

Validem gratis cada comanda per a que la impressió sigui perfecta.

Lliurament Exprés -  Camaloon
Lliurament Exprés

Rep la teva comanda en temps rècord. Lliurament amb seguiment.

Crea bosses personalitzades amb l'estil del carrer

Ens adaptem als clients als quals vols arribar. I al teu pressupost
Motxilles i bosses per a totes les personalitats — Camaloon

Motxilles i bosses per a totes les personalitats

Cada tipus de teixit i model t'ajudarà a connectar amb estils de vida diversos, amb les situacions d'ús a les quals vols que et vegin. Assegura't de que els teus clients empraran les teves bosses i motxilles personalitzades amb els teus dissenys a diari.

Quina impressió vols que s'emportin del teu negoci? — Camaloon

Quina impressió vols que s'emportin del teu negoci?

Amb la nostra eina de disseny online, podràs personalitzar fàcilment els teus dissenys i combinar-los amb els colors de les teves bosses i motxilles. T'oferim diferents tècniques d'impressió, i a totes elles el resultat que estàs cercant.

Clients que confien en nosaltres:
Celio
Primavera Sound
Natura
Panini Comics

Expandeix el món al qual es reflexa la teva marca

A més de motxilles i bosses personalitzades, descobreix altres objectes als quals pots imprimir els teus dissenys:

Com pots fer bosses personalitzades per a la teva empresa?

Dissenya-les online des del web d'articles personalitzats de Camaloon amb la nostra eina de disseny. Què et farà falta?

  • Models de bosses i motxilles per a personalitzar: tenim els que encaixen amb els estils de vida dels teus clients, moments d'ús i resistència. Perquè és diferent anar al gimnàs que al súper, trobaràs motxilles de cordes personalitzades i bosses amb nanses i materials pensats per a carregar pes. Per descomptat, també pensem en el teu pressupost a l'hora de seleccionar i augmentar la nostra gamma de bosses i motxilles
  • Àmplia paleta de colors per a cada model: per a reflexar una emoció, un estat d'ànim, i que creïn un tot visualment acord amb el teu disseny, imatge de marca, o amb altres articles personalitzats que vulguis sol·licitar
  • Gestió dels dissenys: Empra el nom del teu negoci, el teu logo en .png o .jpg i comprova en temps real com serà el resultat final. Podràs editar, modificar, eliminar, afegir imatges, textos, etc.
  • Impressió: comptem amb una tecnologia que detecta els colors del teu disseny, té en compte la quantitat de bosses i motxilles que vols personalitzar i realitza una selecció automàtica de la tècnica d'impressió més acord i beneficiosa per a tu
  • Opcions de lliurament: Enviem arreu del món i podràs escollir quan vols rebre la teva comanda.

Com ajuden les bosses personalitzades a promocionar el teu negoci?

Quan a una fira comercial o a una promoció al teu punt de venda regales bosses personalitzades, les persones fan cua per a treure-te-les de les mans. Són molt útils i les empraran durant molt de temps. Tenen el cost, mida y facilitat de personalització ideal per a fer una comanda a l'engròs i que mai no et manquin.

A més, cada vegada estem més concienciats amb el respecte al medi ambient, volem reduir els residus que generem, i per això les bosses de tela personalitzades són les primeres que 'lluiten' contra les bosses de plàstic. Has vist que també pots personalitzar bosses i motxilles de teixits ecològics?

FAQ