FAQ
Bolígrafs per a regal — Camaloon

Bolígrafs per a regal

Personalitza els teus bolígrafs per a un regal diferent

Posa-li la teva marca a aquest clàssic entre els regals personalitzats d'empresa, per a clients i empleats.

Color
Clients que confien en nosaltres:
Celio
Primavera Sound
Natura
Panini Comics

Per què crear un bolígraf personalitzat per a regalar?

A banda de ser econòmics i útils, els bolígrafs per a regal tenen d'altres avantatges:

Sempre útils

Tot es torna més online i digital, però el bolígraf ens acompanya sempre en qualsevol situació (reunions, per a estudiar, per a la llista de la compra).

Bolígrafs per a regal i per a tots

Un article de regal que serveix per a qualsevol públic. Según estudis de màrqueting, utilitzem els bolígrafs un mínim de 64 vegades al mes.

Bolígrafs per a regal i per a qualsevol preferència

Inclús quan es tracta d'una cosa tan senzilla com un bolígraf, tots tenim preferències diferents. Escull la teva millor combinació.
Vols fer una comanda petita? — Camaloon

Vols fer una comanda petita?

Si vols demanar bolígrafs per a regalar a clients, 'partners' i empleats, pots fer-ho a partir de 50 unitats a preu competitiu.

Personalitzats i versàtils — Camaloon

Personalitzats i versàtils

Regala bolígrafs personalitzats senzills i pràctics. Encara que amb un toc de disseny inconfundible: posa el teu logo o nom del teu negoci.

Àmplia gamma de models — Camaloon

Àmplia gamma de models

Escull entre diferents colors i models. Per exemple, amb mecanisme de clic o de gir, de plàtic o amb goma. Tú crees el teu estil.

Bolígrafs per a regals corporatius que acompanyen als teus clients i empleats

Quan un producte és senzill, moltes vegades ens oblidem de la seva utilitat o no li prestem molta atenció. En el món dels articles promocionals, això podria passar amb els bolígrafs personalitzats Com el seu cost és molt baix i són molt petits i lleugers, creus que no els hi prestem molta atenció? Al contrari: els bolígrafs per a regal i els bolígrafs personalitzats amb nom són articles de marxandatge molt efectius.

Pots adaptar el color del bolígraf i amb les facilitats que ofereix la impremta online escollir el color de la impressió. Així crearàs un regal en sintonio amb la imatge de la teva marca i que combinarà la utilitat del producte amb un disseny concorde a les teves necessitats de màrqueting.