El toc únic i fresc que li falta al teu scrapbook

Si un scrapbook, o un llibre de retalls, ja és original de per sí, imagina si a més, l'hi afegeixes el toc que aportarà la frescor única que et defineix.

Per crear el teu scrapbook només necessites un quadern, temps i originalitat. Quines eines pots utilitzar per a crear el teu llibre de retalls? Trossos de tela, de paper, dibuixos, segells, cintes, granadures... I xapes!

L'Ana va decidir probar des de Madrid les xapes Camaloon i va tenir la genial idea d'utilitzar-les com a mecanisme de tancament i com a decoració interior.

Al personalitzar l'àlbum és molt important mantenir una línia que concordi amb tot el disseny de la manualitat; tingues en compte una organització i disseny lògic per a que no resulti una composició massa recarregada. Per fer-ho, pots guiar-te per idees tan senzilles com seguir un ordre lògic, la temàtica, els amics, la família, les festes...

En aquest cas, l'Ana va crear el seu llibre de retalls dedicat a la nouvinguda Martina. Original, veritat?

Si tu també has utilitzat algun dels productes camaloon per a crear qualsevol tipus d'originalitat, envia'ns una foto a photo@camaloon.com


/ anna