Xapes per al teu grup emergent

Un grup musical emergent necessita promoure's, complementant la gravació dels seus discs en accions promocionals que fomenten la difussió del seu treball, del seu estil o dels seus moments més grans. Avui en dia, molts artistes que a nivell local necessiten donar el salt pensen en aquestes accions concretes per a recolzar el seu treball de músics.

Si fa uns anys només els artistes famosos o les bandes més assentades tenien els seus productes personalitzats, avui en són molts els que ens contacten per a fer productes personalitzats amb Camaloon. Tu també pots experimentar directament com n'és de fàcil fer xapes personalitzades amb el nostre atelier.

Distribuir productes personalitzats ja comença a ser una necessitat i les opcions són moltíssimes sense comptar els avantatges d'aquestes accions de promocions. Fàcils de distribuir després d'un concert o per acompanyar la distribució del nou disc.

Per a congelar el moment d'un enregistrament inolvidable utilitzant fotos d'arxiu i reutilitzar-les per a xapes o imants de nevera. Quin gran dia aquell, te'n recordes?

Chapa para congelar un momentoIman flexible para la nevera

I obviament, no ens podem oblidar de tots els fans i les groupies que volen desesperadament un petit obsequi de la seva pròxima banda preferida. ;)

simple plan bag

Has estrenat un disc o tens algun concert i vols promocionar-te amb el teu propi merxandising?

Contacta'ns a través de la nostra pàgina web.


/ anna
FAQ