Xapes per al teu grup emergent

/ anna

Un grup musical emergent necessita promoure's, complementant la gravació dels seus discs en accions promocionals que fomenten la difussió del seu treball, del seu estil o dels seus moments més grans. Avui en dia, molts artistes que a nivell local necessiten donar el salt pensen en aquestes accions concretes per a recolzar el seu treball de músics.

Si fa uns anys només els artistes famosos o les bandes més assentades tenien els seus productes personalitzats, avui en són molts els que ens contacten per a fer productes personalitzats amb Camaloon. Tu també pots experimentar directament com n'és de fàcil fer xapes personalitzades amb el nostre atelier.

Distribuir productes personalitzats ja comença a ser una necessitat i les opcions són moltíssimes sense comptar els avantatges d'aquestes accions de promocions. Fàcils de distribuir després d'un concert o per acompanyar la distribució del nou disc.

Per a congelar el moment d'un enregistrament inolvidable utilitzant fotos d'arxiu i reutilitzar-les per a xapes o imants de nevera. Quin gran dia aquell, te'n recordes?

Chapa para congelar un momentoIman flexible para la nevera

I obviament, no ens podem oblidar de tots els fans i les groupies que volen desesperadament un petit obsequi de la seva pròxima banda preferida. ;)

simple plan bag

Has estrenat un disc o tens algun concert i vols promocionar-te amb el teu propi merxandising?

Contacta'ns a través de la nostra pàgina web.