FADfest 2015: Xapes per tot arreu.


Organitzat pel FAD el FADfest 2015 se celebra a partir d’avui 29 de juny fins al 5 de juny al DHUB (Disseny Hub Barcelona) oferint tot d’activitats al voltant del disseny, l’arquitectura i altres disciplines creatives
Enguany, el tema del festival gira al voltant de dos conceptes creatius: “tot al seu lloc” i “tot fora de lloc”.

“Tot al seu lloc” és la part de la programació que dóna cobertura als premis més esperats, al reconeixement de professionals que fan del disseny una virtut, als grans mestres que han obert camí i a tota la feina que ha consolidat el FAD (associació pel Foment de les Arts i del Disseny).
A la vegada, sota el concepte “Fora de lloc” s’exploraran les noves fronteres del disseny i de l’art als antípodes de convencionalismes. Noves formes de creació a partir de l’apropament de les disciplines artístiques al disseny i a l’arquitectura.

Justament en el punt, en què es parla de creació, entra Camaloon que ha col•laborat en aquest festival del disseny i de l’arquitectura creant unes xapes d’acabat mat per a repartir entre els invitats i que ajudaran a identificar els dos eixos conceptuals d’aquesta edició del FADfest 2015. Així els participants podran lluir la seva pròpia visió del disseny a través de les nostres xapes.
El disseny té molts camins, a Camaloon ho sabem molt bé.
/ federico