FAQ

Tres idees per regals originals aquest Nadal

Ja sigui per als amics invisibles o per a familiars i coneguts, a Camaloon us deixem tres idees de regals originals per aquest Nadal.

Regals originals per Nadal amb Camaloon

  1. Miralls rodons personalitzats amb una foto o un gràfic en l'anvers. Sempre a mà per als últims retocs! Els trobaràs des de 0,43 euros la unitat. Ara, amb el codi MIRROR5 a la teva comanda de miralls t'estalvies un 5%.
  2. Xapes zipper pull. Amb tirador. Molt útils a l'hivern per a la cremallera de la motxilla, l'anorac o la jaqueta, especialment si es porten els guants posats. Des de 0,35 euros la unitat. Ara pots posar el codi ZIPPER5 a la comanda de xapes zipper pull i t'estalvies el 5% de l'import.
  3. Tasses personalitzades. Per a l'oficina, a casa, per als clients... Són tasses de porcellana blanca molt resistent, amb un gran espai per personalitzar (8,5 x 20 cm). Hem abaixat el preu: de 10 euros a 8,90 euros.
Totes aquestes promocions les hem donat a conèixer avui mateix en el nostre newsletter. Vols rebre'l? Envia'ns un correu a info@camaloon.com i t'afegim a la llista!
També pots optar, si ho prefereixes, per uns imants, rígids o flexibles o també imants per a la roba.
No dubtis a contactar-nos per a qualsevol consulta!