FAQ

El significat de les formes

Les formes tenen significats universals. Pero tranquil, no ens referim a la forma del teu cos! No cal que corris a apuntar-te a la disciplina CrossFit de la que tot el món en parla.

Les línies rectes, corbes, les bases sòlides o els dissenys suaus que pots trobar en objectes quotidians tenen un significat més profund, que estan relacionats amb diferents emocions i aspectes de la vida.

Quan tries una forma estas comunicant un concepte més específic. Aquí tens el que significa:

FORMES RODONES_Representen l'infinit, sense un inici ni un final, creant un cercle d'energia interrompuda. Són senyal de moviment, però també el refugi perfecte sense cantonades afilades: només zones còmodes.

FORMES QUADRADES_Segur, estable. Parla d'honestedat. La seva forma regular transmet pau i descans. Les seves mesures idèntiques representen igualtat.

FORMES RECTANGULARS_Una altra forma sòlida, amb una base forta i robusta que crea un espai segur. Els rectangles reflecteixen racionalitat i estabilitat.

FORMES OVALS_

Així que ja saps, pots provar els teus dissenys o fotos en diferents formats per veure com canvia la seva perspectiva segons la forma.

Prova-ho en xapes

Prova-ho en enganxines

Prova-ho en imants


/ anna