Com acompanyar les roses per Sant Jordi

Xapes Sant Jordi

Per a qui no el conegui, Sant Jordi no és només el patró d'algunes comunitats com Aragó, Catalunya o les Illes Balears, també ho és de països com Bulgària, Geòrgia, Portugal o Anglaterra. Cada país celebra aquesta diada a la seva manera. A Anglaterra aquest dia cada any es fa més popular, mentre que a l'Aragó és molt fàcil trobar actuacions musicals i de caràcter cultural a ciutats i pobles petits.

A Catalunya és tradició que l'enamorat rega-li una rosa a la seva enamorada i ,des de fa un parell de dècades, que aquesta el correspongui amb un llibre. De fet, l'any 1996, la Unesco va declarar el 23 d'abril Dia Internacional del Llibre.

Cada any són moltíssimes les persones que s'adrecen a Camaloon per crear un detall que acompanyi aquest dia, o simplement sorprendre a algú amb un regal original per Sant Jordi. Ens encanta veure com els nostres clients cada any tenen idees més i més originals i avui us n'explicarem una:

L'Antònia, una de les nostres clientes, és il·lustradora i també treballa la forja i per acompanyar les seves roses, en aquesta edició de Sant Jordi, ha decidit crear xapes i punts de llibre amb les seves creacions.

La idea és oferir-ne un lot o vendre individualment, segons les peticions de la seva clientela.

Juntament amb el drac de forja, que esperem poder-vos ensenyar ben aviat, l'Antònia ha trobat la manera perfecta per lluir el seu treball combinant la ferreria i la il·lustració.


/ federico
FAQ