OFFF YOUR SKIN SPRINT by CAMALOON

OFFF BARCELONA 2013 i Camaloon t'ofereixen l'oportunitat de dissenyar l'Skin oficial per a iPhone d'aquesta edició del teu esdeveniment preferit de l'any. Apunta't a la OFFF YOUR SKIN SPRINT by Camaloon!

OFFF YOUR SKIN BY CAMALOON

No deixis escapar l'oportunitat de crear una obra d'art que formarà part d'una edició limitada que es regalarà als ponents de l'OFFF Barcelona 2013.

El que has de fer és seguir les pautes per presentar la teva creació i enviar els teus dissenys a gallery@camaloon.com.

SKIN

La data límit per entregar els teus dissenys és el 26 de maig. Aquest dia, totes les obres, que hagin participat al concurs, es podran veure a una pàgina especial de la gallery de Camaloon, on els usuaris podran votar la seva preferida.

Podràs promocionar els teus dissenys entre tots els teus contactes i el 2 de juny coneixerem el que més vots hagi obtingut, que es convertirà en l'Skin oficial per a iPhone de l'OFFF BARCELONA 2013.

El guanyador també obtindrà un val descompte de 50 € que podrà gastar a Camaloon per comprar qualsevol producte amb els seus propis dissenys, que li enviaran a casa directament. Promociona el teu art, vés a Camaloon.com per veure totes les possibilitats creatives que hi existeixen.

Allibera la teva imaginació i gaudeix d'aquesta nova edició de l'OFF BARCELONA!

Per a més información envia un correo a gallery@camaloon.com.


/ eddie
FAQ