FAQ

Crea els millors records de les teves vacances

Sabem que és molt dur tornar a la feina, fins i tot moure el ratolí de l'ordinador es fa feixuc després de tants dies sostenint còctels a l'hamaca.

Per ajudar-te a combatre aquesta crisi postvacacional tenim el millor remei.

La recepta és molt simple, només necessites les teves fotos d'estiu.

Descarrega les fotos que guardes al mòbil: les teves selfies, els paisatges de les teves vacances i les imatges de les teves aventures. Converteix els teus millors moments en grans records.

Imprimeix el teu àlbum en tasses, bosses de tela, samarretes, imants i molts productes més. La manera més original de reviure les teves vacances cada dia. Aquí tens algunes idees:

1. Obridor amb la millor festa de l'estiu


Mai oblidaràs aquella posta de sol amb els teus amics. Reviu-la cada dia amb un obridor amb imant, sempre al costat dels teus refrescos preferits. El millor vespre estarà a la teva nevera.

2. Les millor vistes estan a la teva bossa

Una llum preciosa i unes palmeres que semblen escultures alçades sobre la sorra. Les teves fotos són molt més que likes d'Instagram. Crea una bossa de tela única, les millors imatges sempre aniran amb tu. Marca el teu propi estil.

3. Un amor d'estiu

Deixa't endur per les teves passions estiuenques i converteix el teu romanticisme en una funda per mòbil. Sedueix amb un iPhone fet amb tot el cor.


/ federico