L'"escriptori" d'un media & email marketer

Hola!
Em dic Masumi, i sóc email marketing i media strategist a Camaloon. En aquest post us explicaré què faig servir a diari a la feina.
Descubre Camaloon
El primer que faig quan arribo a la feina és buidar les butxaques sobre la taula.
A la butxaca esquerra sempre duc els auriculars [6], un dels objectes que més utilitzo durant el dia. M'ajuden a concentrar-me quan estic realitzant alguna tasca delicada, com per exemple, programar les newsletters que han de sortir el dilluns. M'he d'assegurar que no estic enviant la francesa als alemanys, i escoltar música relaxant m'ajuda a concetrar-me i m'aïlla de la resta de l'oficina.
A la meva butxaca dreta sempre duc el meu iPhone 5 [2]. Només el faig servir per agafar trucades importants de la meva altra feina (és una llarga història, pregunteu-me si teniu curiositat).
skin iPhone 5
El meu iPhone, amb una skin de la famosa onada de Kanagawa, i una carcassa de plastic a sobre.
Abans de començar a crear les newsletters a l'ordinador, acostumo a dibuixar-les a l'iPad [5], per decidir on col·locaré tot el que vull transmetre.
Skin iPad
El meu iPad amb una skin de PVKAS, la vaig posar per la sessió de fotos de producte i l'he deixat posada, m'agraden els colors.
Quan he acabat de fer-ne l'esbós de la newsletter, faig servir el MacBook Air [3] per fer-la realitat. El MacBook és, sense cap mena de dubte, l'eina estrella. El faig servir per a tot: crear les newsletters, llegir i escriure emails, editar fotos, editar video, etc. No faig servir monitor extern perquè m'agrada molt moure'm per l'oficina. Quan he de parlar amb l'Isaac perquè opini sobre on posar un text sobre una imatge, el vaig a visitar amb l'ordinador, quan he de parlar amb els Sales Ninjas sobre la seva newsletter B2B, també m'enduc l'ordinador. Quan he de parlar amb en Thomas sobre el disseny d'una newsletter… el faig venir al meu lloc :D
skin per MacBook
El meu MacBook també té l'onada de Kanagawa. Va ser la primera skin produiïda per Camaloon, encara en temporada de proves.
M'agrada que les meves newsletters tinguin un munt de contingut gràfic, i és per això que sobre la meva taula sempre hi trobareu productes de Camaloon [8]. Per tirar fotos normalment utilitzo una Nikon amb lent fixa de 50mm, però de vegades utilitzo la meva Canon EOS Kiss X3 [7]. Per fer algunes increïbles fotos amb efecte d'ull de peix i alguns videos en slowmotion, utilitzo la GoPro Hero 3 Black Edition [4].
image5
Part del pack de mostra: un mirall amb un ocell, una xapa amb un cargol, una xapa amb un gat, i algunes enganxines amb forma personalitzada.
Quan estic cansat de treballar, o quan algú altre està cansat i m'ho demana, anem a jugar a ping pong [9]. Sempre tinc la meva raqueta a mà per si algú em demana jugar-hi. Ara mateix tinc el títol de bicampió de l'oficina, així que us convido a venir i guanyar-me!
I finalment, però no menys important, sempre tinc un Camaloon [1] sobre la taula, per si el Fede em demana que faci una foto pel blog o per Facebook, però també perquè és molt mono!
Gràcies per llegir-me! ^^

/ federico