Joc d'imants per a la nevera

El mar és en calma al voltant de la isla Woukiakii, el sol brilla, les ones es mouen al ritme de l'ukelele que sona a la platja i les tortuges dormen a la sorra. Mica en mica, els sorolls i les rialles van desapareixent quan el sol cau, donant un toc vermellós al cel blau.

Camaloon piratas Joc d'imants per a la nevera

Joc d'imants per a la nevera: A l'abordatge

Mentre els núvols enrogeixen se sent un fort tret d’una pistola disparant a l’aire aprop de la costa. Un majestuós vaixell de grans veles i una colorida bandera oneja orgullosa dalt del pal. A bord la tripulació està reunida: una jove corre emocionada a cap del vaixell Agitant seva espasa. Esprimatxat un Nen de Fusta Neteja els taulers de nou HOMES MENTRE debaten iradament ADRECES sobri, Una boja agulla de brúixola Coordenades allà.

I just quen tothom està ocupat fent les feines diàries, que ajuden a mantenir el vaixell a flot, un altre barco s’acosta sileciosament. I junt amb ell, arriba un fort vent, el cel es posa completament roig i els núvols cubreixen l’atmosfera com anunciant un mal auguri.

Són els pirates, amb el seu mortífer vaixell, qui atemoritzen els set mars i ataquen les embarcacions amb tresors. No passa gaire temps fins que la Marina Reial reconeix la presència dels corsaris. Des de la distància es poden sentir els crits animant a la batalla i com els canyons són posats a punt per disparar els seus projectils mortals. No queda cap altra opció que preparar-se per la defensa.

Però a la resta de l’història no ha estat explicada. Tu serà qui decideixi qui guanyarà en aquesta batalla pel control dels mars. I seràs tu qui re-escrigui els fets una vegada i una altra. Amb aquest nou joc creat per Camaloon podràs passar les estones a la cuina jugant al Pirate Attack a la nevera.

Després de meses dedicant-nos a la personalització de xapes i imants, hem decidit embarcar-nos en una nova aventura junt amb l’artista Ismurg per crear aquest joc amb imants de nevera!

El Pirate Attack està composat d’un taulell DINA4 (d’enganxina de vinil removible) amb un dibuix de dos vaixells i una illa al fons. També inclou 16 personatges diferents: pirates ferotges, mariners responsables i altres criatures marines per poder construir una nova aventura cada dia.

Descobreix més coses sobre el nou producte: El Pirate Attack de Camaloon.


FAQ