Oberts a la inspiració: el món d'en Tobe

/ anna

Parla'ns dels teus gustos (color, cançó, pel·lícula, menjar...)
M'encanta crear mentre escolto música com la de Kina Grannis. Sóc un apassionat de les sèries, però no de les pel·lícules, i sóc un gran fan de la xocolata i el cafè. M'encanta dibuixar, les petites ciutats, les persones que respecten el meu espai personal i els pandes.

Explica'ns qualsevol cosa sobre els principis de la teva carrera.
No vaig estar content fins que vaig admetre el meu talent. No és fàcil guanyar-se la vida com un artista, però les coses passen quan treballes dur i amb passió.

D'on ve la teva passió per l'art?
Era una mica pobre i tenia que crear-me les meves pròpies joguines. I com que també estava una mica sol, vaig acabar creant-me les meves pròpies històries. Sempre m'han agradat les coses que als nens normalment no els hi agrada, com l'univers, els llibres i la geologia (sí). Potser vaig nèixer així.

Compra las creaciones de Tobe Fonseca


Quan tornes a la teva ciutat natal, a on vas realment?
Encara visc aquí. És un lloc tranquil i bonic, ple de naturalesa. Tenim un llac fantàstic i una gran llibreria que és, simplement, genial.

A on trobes inspiració?
Per al treball comercial, a internet. Per a coses personals, depèn. M'inspiro en els meus sentiments i desitjos, llibres i tones de contingut a Internet. Sempre amb els ulls oberts per a veure la inspiració a qualsevol lloc.

Qui és el teu artista preferit? Famós o no.
Van Gogh. Frida Kahlo també. Ara està molt de moda, però era una persona fantàstica. I James Jean era increïble.

Com crees? A on?
Tinc una petita habitació a casa la qual he nombrat 'el meu estudi', així que normalment ho faig allà. Tinc els meus llibres i la meva taula de dibuix... És còmode. Acabo de comprar-me una Surface Pro 3 i m'encanta, seré capaç de treballar i viatjar aviat. Espero.

Com descriuries la teva feina
Crec que el meu treball és com jo. No és perfecte però millora, té molta passió i s'esforça per aconseguir els seus objectius. A vegades és tan personal que algunes persones ho entenen.

Twitter o Facebook?
Facebook.

Què els hi diries als teus clients per ajudar-los a dissenyar?
Estigueu oberts a la inspiració i treballeu dur.

Últim comentari.
Gràcies per això, nois. M'ho he passat molt bé. Si algú vol contactar amb mi, que ho faci a través d'un missatge personal a la meva pàgina de FB Tobe Fonseca o al Twitter, amb el mateix usuari. Una abraçada a tots!