Oberts a la inspiració: el món d'en Tobe

Parla'ns dels teus gustos (color, cançó, pel·lícula, menjar...)
M'encanta crear mentre escolto música com la de Kina Grannis. Sóc un apassionat de les sèries, però no de les pel·lícules, i sóc un gran fan de la xocolata i el cafè. M'encanta dibuixar, les petites ciutats, les persones que respecten el meu espai personal i els pandes.

Explica'ns qualsevol cosa sobre els principis de la teva carrera.
No vaig estar content fins que vaig admetre el meu talent. No és fàcil guanyar-se la vida com un artista, però les coses passen quan treballes dur i amb passió.

D'on ve la teva passió per l'art?
Era una mica pobre i tenia que crear-me les meves pròpies joguines. I com que també estava una mica sol, vaig acabar creant-me les meves pròpies històries. Sempre m'han agradat les coses que als nens normalment no els hi agrada, com l'univers, els llibres i la geologia (sí). Potser vaig nèixer així.

Compra las creaciones de Tobe Fonseca


Quan tornes a la teva ciutat natal, a on vas realment?
Encara visc aquí. És un lloc tranquil i bonic, ple de naturalesa. Tenim un llac fantàstic i una gran llibreria que és, simplement, genial.

A on trobes inspiració?
Per al treball comercial, a internet. Per a coses personals, depèn. M'inspiro en els meus sentiments i desitjos, llibres i tones de contingut a Internet. Sempre amb els ulls oberts per a veure la inspiració a qualsevol lloc.

Qui és el teu artista preferit? Famós o no.
Van Gogh. Frida Kahlo també. Ara està molt de moda, però era una persona fantàstica. I James Jean era increïble.

Com crees? A on?
Tinc una petita habitació a casa la qual he nombrat 'el meu estudi', així que normalment ho faig allà. Tinc els meus llibres i la meva taula de dibuix... És còmode. Acabo de comprar-me una Surface Pro 3 i m'encanta, seré capaç de treballar i viatjar aviat. Espero.

Com descriuries la teva feina
Crec que el meu treball és com jo. No és perfecte però millora, té molta passió i s'esforça per aconseguir els seus objectius. A vegades és tan personal que algunes persones ho entenen.

Twitter o Facebook?
Facebook.

Què els hi diries als teus clients per ajudar-los a dissenyar?
Estigueu oberts a la inspiració i treballeu dur.

Últim comentari.
Gràcies per això, nois. M'ho he passat molt bé. Si algú vol contactar amb mi, que ho faci a través d'un missatge personal a la meva pàgina de FB Tobe Fonseca o al Twitter, amb el mateix usuari. Una abraçada a tots!


/ anna