Records i idees originals per a la teva boda: el cinema!

Fa uns dies, Paola ens va comentar la seva original idea per la seva boda utilitzant els imants Camaloons. I ara nosaltres us la volem explicar!

El dos d'octubre, la Paola i el Mirko es van casar i per a celebrar-ho al màxim, van decidir fer un homenatge a una gran passió que tenen en comú: el cinema.

Tota la boda va estar ambientada en aquest tema. Per exemple, la música que va sonar de fons durant tota la cerimònia i recepció estava composta per bandes sonores de les pel·lícules que adoren la Paola i el Mirko.

Els regals de record de la cerimònia són dels més originals que hem vist fins ara; els nuvis van utilitzar les imatges de cartells de pel·lícules per a donar nom a les taules. Encara que si preferien un cartell diferent al de la seva taula, podien escollir independentment d'on estiguessin asseguts.

A més, cada convidat ha trobat a la seva taula el nom del lloc que li corresponia amb uns cartells Camaloon que recorden a les entrades de cinema, amb el nom i el cartell de la pel·lícula que dóna nom a la taula, l'hora del sopar, el nom del comensal i indicant per a quantes persones servia aquell cartell.

En Mirko i la Paola es van inspirar amb les idees que els seus amics els hi van suggerir per a organitzar la seva boda. La idea d'un imant personalizat com a substitut de la típica cartolina els hi va semblar original i pràctica, per què era un detall que se'ls hi pot entregar als convidats i que no es perdrà. Qui no te una nevera a casa seva? :)


/ anna
FAQ