Guia galàctica per a personalitzar els teus productes

Dissenya els teus propis productes directament des de la nostra web amb l’eina de disseny online. Converteix totes les teves idees en xapes, imants, adhesius, samarretes, fundes per al mòbil o qualsevol dels nostres productes. És molt fàcil, ja ho veuràs.

Tria un dels productes, la mida, la quantitat i afegeix els teus dissenys. Personalitza en 3 passes: 1. Puja les teves fotografies preferides, logotips, dissenys o il•lustracions (.jpeg o .png). 2. Tria un color de fons de la nostra paleta. 3. Afegeix missatges, frases divertides, icones o formes originals. Comprova lo bé que queda fent una vista prèvia. En pocs minuts tindràs un producte únic, creat per tu, estàs a punt per començar a dissenyar? Aquí trobaràs uns petits trucs per ajudar-te:

Quants productes vols? Tria la teva quantitat personalitzada! Selecciona l’opció “altra quantitat” i afegeix el número de productes que vulguis, ni més ni menys.

Crea tants models diferents com vulguis! Un mateix producte amb dissenys diferents, només has d’afegir el disseny, fer una vista prèvia i guardar-la. Després, afegeix més dissenys del mateix producte, tants com vulguis i al mateix preu!

Com duplicar un disseny? Molt fàcil, només has de clicar la icona que apareix a la part superior del teu disseny “duplicar disseny”, després pots editar-lo i personalitzar-lo. Gaudiràs el doble!

Com pujar més d’una imatge en un mateix producte? Per a pujar més d’una imatge en un mateix producte només has de clicar “pujar imatge” i afegir-la al teu producte. Repeteix aquesta operació per a cada imatge nova que vulguis pujar.

Puc canviar la data d’entrega de la meva comanda? Per a modificar la data d’entrega de la teva comanda simplement accedeix a la teva cistella i edita les dades del tipus d’enviament.

Converteix totes les teves idees en productes únics. El poder està a les teves mans, nosaltres només t’ho posem molt fàcil perquè gaudeixis creant.
/ federico
FAQ