FAQ

Us presentem les fundes personalitzades de Camaloon!

Cover per iPhone 4

Rígides o flexibles, amb acabats mat o brillant: Per fi arriben a Camaloon les fundes personalitzades per al teu smartphone!

Per què les fundes?

1: Protecció.

Sabem quant de delicat és el nostre mòbil. Cada cop que cau al terra el temps es para i no ens atrevim a girar-lo per què aleshores, descobrirem si s'ha ratllat o s'ha trencat... Per això les carcasses personalitzades de Camaloon protegeixen al teu mòbil de qualsevol perill que pugui trencar-lo!

Cover per iPhone Apple

2: Estètica.

Ara que saps que el teu dispositiu esta ben protegit gràcies a la teva funda, has de personalitzar-la! Com tots els nostres productes, les carcasses Camaloon es poden personalitzar i permeten que el teu smartphone sigui l'únic amb un disseny exclusiu, una foto o un text. A més, gràcies a la innovadora tècnica d'impressió en sublimació 3D, els colors seran més vius que mai!

Cover rigida per Samsung Galaxy S4

3: Qualitat.

Si ja coneixes Camaloon, sabràs perfectament quant ens importa la qualitat dels nostres productes. Si no ens cansarem mai de repetir-ho! Per aquest motiu, ara que estem presentant-te les nostres noves fundes personalitzades, volem recordar-te que la qualitat és el nostre leitmotiv. Ja sigui amb model rígid, fabricat amb Policarbonat (PC) o el model flexible, fet amb Poliuretà Termoplàstic (TPU), hem optat per un material durador que congenia molt bé amb la impressió de sublimació 3D.

Cover rigida per l'iPad

Parlem de models ara!

A Camaloon pots personalitzar les teves fundes per al teu dispositiu mòbil. Tenim carcasses rígides o flexibles per a iPhone 4 i 5, i per als models Samsung Galaxy S4 i S5.

I si tens un iPad, estas de sort! Perquè també tenim fundes disponibles per a iPad mini, iPad 2/3/4 i iPad Air.

Fes-li una ullada a la nostra oferta de fundes aquí.

Però la cosa no ha acabat aquí!

Ja tenim disponibles els primers dissenys dels nostres artistes per a fundes! Pots veure-les a la nostra SHOP. Estigues atent per què por a poc hi anirem afegint més! :)

Cover personalizzate da artisti


/ anna