Com evitar que el teu iPhone 6 es doblegui

Com era d'esperar, quan es va llançar l'iPhone 6 es van crear centenars de notícies al seu voltant. Des de les paròdies fins a les bromes de malt gust.

Per exemple, la paròdia de l'Ikea presentant el seu nou catàleg 'Book Book' utilitzant un nou tipus d'anunci similar als de l'Apple.

Entre tantes notícies que van esquitxar la marca de la poma mossegada, segurament tots us enrecordeu del cas 'Bendgate', que demostrava que l'últim model de l'iPhone es doblegava amb tan sols portar-lo a la butxaca.

Tot va començar per una captura de pantalla de dubtosa veracitat quan tot el món estaba molt pendent de qualsevol cosa que tingués a veure amb l'iPhone 6.

Aquesta broma va arribar a molta gent. A tanta, de fet, que molts van decidir provar la flexibilitat del seu propi iPhone 6 obtenint un resultat no gaire bo.

Tot això demostrava que el nou iPhone 6, per molt innovador que sigui, és igual de fràgil i delicat que els seus predecessors... Raó per la qual vam pensar en protegir el nou model de la marca tecnològica. I així és com ara us proposem una protecció per a tots aquells que estan temptats a provar la flexibilitat del nou model de l'iPhone.

I com no, la nostra solució ha estat la de crear fundes totalment resistents i personalitzades. Per què si has de protegir el teu nou iPhone, al menys fes-ho amb estil!

Aquí trobaràs les fundes personalitzades per a iPhone 6 y iPhone 6 Plus.

Els nostres artistes tampoc han perdut el temps i han creat ja dissenys per al nou iPhone 6.

Aquí teniu un exemple amb el disseny de l'Ale Giorgini!


/ anna
FAQ