1, 2 SLAM: poesies personalitzades.

Versos, actuació, emoció... La nit que consagrava el 5è aniversari del Poetry Slam Barcelona al CCCB ha deixat veure molt de talent, acompanyat d'una bona dosi de sentiments i d'energia.

El Poetry Slam Barcelona és un projecte desenvolupat i dut a terme per RED927 i HIPNOTIK FAKTORY, un espectacle on els poetes (aquí, slammers) es desafien els uns als altres en tres minuts entre rimes, versos i oració, tot esperant el veredicte dels membres del jurat, escollit sempre a l'atzar entre el públic.

Per aquesta ocasió, Camaloon va decidir acompanyar els poetes i membres del jurat amb unes xapes identificatives.

I per posar encara més èmfasi a la difusió de la literatura oral, es va celebrar un concurs on tots els assistents podien escollir el seu vers preferit, tant per Twitter com per Facebook.

Camaloon imprimirà el millor vers en una funda de mòbil personalitzada que regalarà al guanyador.

«Allò que fondrà els nostres rellotges no serà el temps, serà l'espera» de Salva Soler, escollit per Raúl Paez Vega, ha estat el vers guanyador.

I aquí hi podreu trobar alguns magnífics versos més que van escoltar més de 500 persones a la catedral CCCB al llarg de la sessió de slam dels poetes.

I si voleu escoltar l'actuació d'Isa García, guanyadora d'aquesta edició (i que llueix la nostra xapa), només heu de mirar el vídeo i deixar-vos transportar.
/ federico