Micro entrevista amb Judit Maldonado

Presenta't en dos línies

Judit, 21 anys, il·lustradora i dissenyadora gràfica. Apassionada de l'art, dels animals i d'exprimir-me les neurones les 24 hores del dia.

Parla'ns dels teus gustos en dos línies (color, cançó, pel·lícula, menjar...)

Estic enamorada del color blanc, dels neutres i de la pinzallada del negre. Rock alternatiu i simfonies clàssiques. Pel·lícules que et facin riure o et facin pensar, no passar por. Menjar que estigui bo i lliure de crueltat animal.

Quins són els teus interessos? D'on ve la teva passió per l'art?

Des de petita em recordo sempre amb un llapis o un boli a la mà, i més endavant vaig començar a interessar-me pel món del disseny gràfic. Diguem-ne que el meu amor per l'art no ve de tradició familiar (que hi farem, sempre hi ha una ovella negra a les families).

Quin producte t'agradaria dissenyar per a Camaloon?

Fundes i skins per a mòbils i tablets, samarretes...

D'on prové la teva inspiració?

De referències de la meva vida diària, de la naturalesa, d'un estat d'ànim, d'un pensament o d'una cançó.

Quin és el teu artista preferit - sigui famós o no?

M'encanta l'expressitivat de Vuk Jevremovik, l'hiperrealisme d'Alyssa Monks i l'espontaneïtat dels esbossos de David Hockney, per mencionar-ne alguns.

Com t'ho fas per crear? (lloc, entorn...)

Vario molt en el moment de crear. Pot ser que sigui quelcom ràpid i que agafi una llibreta o un paper i d'allà apareix un esbós o a vegades inclús més. També pot ser, i més normalment, que primer esbossi l'idea (sense passar-m'hi més de dos minuts) i seguidament començo amb la peça bona, a la que hi dedico normalment estones indefinides fins que em convenç el resultat.

Explica'ns una anècdota teva o del teu treball

Recordo just el moment en que vaig començar a il·lustrar la portada per al concurs de la revista Yorokubu, ja que estava dibuixant escarabats. Jo estava tancada a la meva habitació quan va venir la meva tieta a casa i va preguntar per mi; me mare li va respondre: "doncs està dibuixant escarabats, no sé què cony estarà fent ara... Finalment els meus escarabats van guanyar el concurs.

Què és per a tu Camaloon?

Una molt bona oportunitat per a difondre el meu treball i que la gent a la que li agradi pugui adquirir-lo i portar-lo posat en la seva vida quotidiana.

Últim comentari?

Fes-ho amb passió o no ho facis.

Serie Galgos


/ anna
FAQ