Des d'algun lloc de Medellín...

Presenta't en dos línies.

Hola, sóc en Danny Villarreal, tinc 24 anys, sóc de Medellín, Colombia i sóc dissenyador gràfic i enginyer informàtic.

Explica'ns qualsevol cosa dels inicis de la teva carrera.

Bé, la cosa que més m'impressiona quan penso en això és que vaig entrar en el disseny gràfic de casualitat. Estava a punt d'acabar la meva ensenyança obligatòria i no tenia ni idea de què fer després. El meu germà va ser la primera persona que em va parlar i em va aconsellar de que hauria de fer aquesta carrera. També va ser la primera persona que em va anomenar 'creatiu' perquè li encantaven els doodles que creava al Paint, que només ho feia per diversió. He comptat amb el seu recolzament des dels meus inicis. Crec que li dec la meva carrera. (Llàgrimes).

D'on ve la teva passió per l'art?

M'apassiona el fet de ser capaç de crear quelcom de zero o tenir noves idees amb les que la gent s'hi pot relacionar. També m'agrada les opcions il·limitades que les eines digitals t'ofereixen, donant-li molta flexibilitat a les idees que intentes comunicar.


A on trobes inspiració?

M'inspiro amb les xarxes socials. Intento estar al dia i buscar les tendències o nous estils, notícies, o simplement una idea que desenvolupar. Després em concentro en quin tipus de disseny vull crear i com el vull comunicar.

També he d'agrair a un parell d'amics (ells saben qui són, poco) que sempre estan disposats a discutir i oferir-te nous punts de vista sobre els dissenys que vull fer.


Hi ha algun altre artista de Camaloon que t'agrada?

A part de mi mateix? Es broma! De fet, hi han molts artistes que admiro amb una galeria a Camaloon. De fet, va ser una de les raons principals per les que vaig unir-me a la plataforma: vull ser capaç de competir (de forma sana) amb dissenyadors que segueixo i amb els que m'inspiro. També vull que el meu art sigui vist.

D'acord. Si insistiu, us donaré alguns noms:
Nicebleed, Balázs Solti, Amit Shimoni, Leah Flores, Lyona, Paula García... I podria seguir. Hola artistes, sou genials!


Parla'ns de les teves creacions a Camaloon.

Bé, fa poc que he obert la meva tenda aquí, però tinc uns quants dissenys que tinc planificats pujar. Estic mirant a veure quins són els que tenen una valoració més alta, els que més agraden a la gent. Hi han moltes sorpreses preparades!

El projecte del qual estàs més orgullós.

Per força ha de ser la primera animació que vaig fer per a una gran presentació fa dos anys. Encara se'm posen els pèls de punta al recordar els aplaudiments al final. Era de bojos veure com la gent li havia agradat la meva feina i veure que vaig ser capaç de transmetre la idea de la manera correcta. Crec que tot val la pena en el moment del resultat final i el feedback, ja sigui negatiu o positiu, que t'arriba dels artistes, amics, clients, família... No té preu, i això et motiva a continuar.


Què és Camaloon per a tu?

El lloc on puc mostrar la meva feina a la par que conèixer a una gran comunitat d'artistes i dissenyadors, i formar part d'ella.

Obey alone case for iPhone 6



Explica'ns una anècdota graciosa sobre tu o la teva feina.

No hi ha re de graciós a les meves obres, com t'atreveixes? És broma! Tota la meva feina té el seu origen en una història graciosa o en una idea paradoxa. Crec que si et prens la vida massa en serio et pots perdre. No surt res bo d'una ment deprimida o un comportament aspre. Al menys jo, intento ser feliç i tenir idees positives que em facin feliç. I funciona!

Així que aquí tens, una explicació de per què el meu logo sempre somriu.


Últim comentari

M'agradaria compartir amb vosaltres la meva Twittter per si voleu saber més de mi i de la meva feina.

Bé, moltes gràcies per l'entrevista. És la primera que faig online... Què tal ha anat?