FAQ

Micro entrevista amb Paula Garcia

Presenta't en dos línies

Hola! Em dic Paula García, sóc d'Almeria i em dedico al disseny gràfic i la il·lustració.

Parla'ns dels teus gustos en dos línies. (Color, cançó, pel·lícula, menjar...)

En quant a la música, em decanto pel heavy metal. També gaudeixo amb les sèries de TV, pel·lícules i videojocs. El 90% de la roba que hi ha al meu armari és negra. No puc escollir un sol menjar... Els canelons de la meva mare i la pizza de la meva sogra :P

D'on ve la teva passió per l'art?

Des de petita que vaig començar a dibuixar. No sé per quin motiu, però el fet és que mai ho he deixat de fer. La meva mare em va apuntar a classes de pintura i participava a tots els concursos de dibuix de la meva escola.

Fes-te una pregunta i respon-la.

La truita de patates, amb o sense ceba? SENSE.

Hi han altres artistes de Camaloon que t'agradin?

Si, m'encanten i segueixo des de fa temps el treball de Jotaká i Louis Roskoch. També admiro a l'Ana Seixas.

Com descriuries el teu estil?

Crec que aquesta és la pregunta més difícil que se l'hi pot fer a un artista, jaja. Suposo que tendeixo a simplificar al màxim i li dono bastant de protagonisme al color. Les meves obres tenen un aspecte una mica infantil, encara que la temàtica no ho sigui.

Quin és el teu artista preferit? Famós o no.

És molt difícil escollir-ne un i de fet, a vegades vaig descobrint nous artistes que m'agraden moltíssim a través de les xarxes socials, però en Louis Roskosch em té 'enamoradeta'. :P

Parla'ns sobre les teves creacions a Camaloon.

Qui visiti la meva galeria es donarà compte de que principalment m'agrada dibuixar justament allò que el públic demana. És a dir, personatges de sèries famoses o pel·lícules.

Com et vas sentir quan va acabar Breaking Bad?

Bé i malament a la vegada. Et fa pena que acabi una sèrie que et té totalment enganxada, però és cert que per molt èxit que tingués, no tindria sentit haver-la allargat més. Crec que van fer molt bé en acabar-la tal i com van fer.

Explica'ns una anècdota teva.

Fa temps que el meu portàtil va una mica malament i quan s'està acabant la bateria, no m'avisa. Més d'una vegada m'he posat a dibuixar sense donar-li a 'guardar' ni un cop i el portàtil s'ha apagat, deixant-me amb una cara de tonta mirant la pantalla durant un par de minuts. Mai aprenc :P

Què és per a tu Camaloon?

Una plataforma que dóna suport a artistes oferint alternatives en diferents productes d'ús quotidià.

Últim comentari?

Gràcies per oferir-me la possibilitat de que la gent em coneixi una mica :)

---------------

Fes-li una ullada a la galeria de la Paula.


/ anna