FAQ

5 bones raons per utilitzar bosses de tela

5 bones raons per utilitzar bosses de tela

Recentment a Camaloon, hem introduït un nou producte a la nostra línia tèxtil, es tracta de les bosses de tela. Avui volem ensenyar-te cinc raons per les quals no te les pots perdre:


1. El material

A Camaloon hem introduït dos models de bosses de tela: les bosses de tela clàssiques i les orgàniques.

Quan vam pensar en bosses, la nostra primera preocupació era utilitzar un material que substituís definitivament el plàstic o qualsevol altre material sintètic. En primer lloc, per una qüestió mediambiental: Limitar l'ús de plàstic és una prioritat mundial.

D'altra banda i per al nostre model de bossa orgànica, vam escollir un cotó 100% ecològic. Aquest teixit és natural i procedeix de plantacions ecològiques en què no s'han utilitzat pesticides ni altres substàncies químiques. Aquest cotó també té altres propietats com una textura més resistent i està especialment recomanat per a persones al·lèrgiques o de pells sensibles.


2. Durabilitat

Un altre avantatge de les bosses de tela. Perquè si les bosses de plàstic no duren res, les de tela et garanteixen una durabilitat a llarg termini i aguantaran més pes i llargues distàncies.


3. L'estalvi

Usant una bossa de tela evitaràs comprar bosses de plàstic que cada vegada són més cares, tant a les botigues com als supermercats. Portant amb tu la teva bossa de roba personalitzada no hauràs de pagar una altra bossa cada vegada que fas una nova compra.


4. L'estètica

Per les seves característiques les bosses de tela tenen un estil únic, molt diferent de les de plàstic. Les bosses de tela estan de moda i cada vegada són més les persones que les trien com a complement per anar de compres, a treballar o per sortir a gaudir del temps lliure.


5. La qualitat

A la qualitat del material s'afegeix la qualitat de la impressió i saps com ens agrada cuidar detall perquè quedin perfectes. Volem que les teves imatges, dissenys, frases o logotips llueixin genials sobre la teva bossa de tela, perquè tenir cura del planeta i estar a la moda no és una cosa impossible.

Troba nostres dos models aquí:

Les bosses elegants i clàssiques per a un ús pràctic i urbà

Les bosses 100% orgàniques, quan la cura del medi ambient troba la moda.


Tots els models de les fotos les troba aquí.

Find the all the tote bags you see in these photos are availables here.


/ federico