Cartes amb un toc personal

Existeixen moltes maneres de fer arribar un missatge a una persona important per a nosaltres. Primer, hem de pensar el que volem dir, que sigui directe i ple de paraules que arribin directament al cor de l'altra persona. Desitjar bona sort, felicitar per una celebració o una carta per a una persona que no veiem des de fa molt de temps. Sigui quin sigui el motiu, l'objectiu és sempre el mateix: entregar el missatge i decorar-lo amb els millors detalls per a subratlla la importància del contingut.

Per aquest motiu, quan hem vist la idea de Fab (WreckThisGirl), hem entès l'originalitat de donar un toc personal a la nostra carta amb, per exemple, un adhesiu. Afegeix-li un detall original i el resultat és genial!

Avui en dia rebem molts correus, per ser més concrets, una mitja de vint correus al dia. Però la veritable pregunta és: Quantes cartes rebem cada dia?

És per això que cada carta es converteix en un objecte especial que serà conservat meticulosament, casi com una relíquia. Si les fem úniques, les cartes guanyen un valor encara més personal.

Fab ho ha sapigut veure i ha fet aquesta simpàtica il·lustració que podeu trobar a la seva galeria Camaloon.

Si tens una altra idea de com crear adhesius per a decorar les vostres cartes, pots donar llibertat a la vostra creativitat a la nostra web. Escull la forma més convenient per al teu cas.


/ anna
FAQ