Camaloon té un nou amic

Camaloon té un nou amic: Grownies

El ninot Grownies és la representació material que sorgeix del projecte intercanvi de roba infantil. Com tots sabem, a mesura que passen els anys els nens creixen però la roba no.

Molts pares es plantegen llavors que fer amb la roba massa petita però encara en bon estat. Grownies ens dóna la solució oferint-nos una plataforma online on poder intercanviar roba de nens d'edat compresa entre 0 mesos a 8 anys.

 

A Camaloon busquem sempre nous amics i nous partners per fer col·laboracions. Estem convençuts que junts podem ser més forts i arribar més lluny. Així que la proposta que avui us oferim és intercanviar la roba d'estiu dels vostres fills directament a Grownies. És molt fàcil! També pots rebre un lot de roba a través de la plataforma.

Recolzem aquesta idea tan genial que considerem molt útil i profitosa. És per aquest motiu que donem la possibilitat a tots els pares que hagin comprat xapes amb fotos dels seus nens, imants per a la nevera amb un record del bateig o bé tasses amb un dibuix del col·legi de trobar un nou ús amb la roba dels nens. Participeu a Grownies i compartiu la vostra experiència amb nosaltres!

En breu podreu veure xapes de Grownies i un concurs de dissenys realitzat pels nens. Hi ha tantes possibilitats de crear xapes personalitzades! I gràcies a Grownies moltes possibilitats de complementar la roba amb aquestes xapes a color.


/ idoya