FAQ

Camaloon al Cel 2012

Avioneta en chapa Camaloon Vueling together

Diumenge, l'espectacle es trasllada al cel del front marítim de Barcelona un any més com a clausura de les festes de la Mercè. Milers de persones es traslladaran cap a les platges per veure i gaudir d'aquest espectacle aeri.

El lloc seleccionat son les platges de la Mar Bella i la Nova Mar Bella i l'horari d'auge del festival serà de 12:00 a 16:00 hores.

La Festa al Cel és el festival aeri més antic i important de tot l'Estat aquest any la celebració commemorarà el seu vintè aniversari i per primera vegada podrem gaudir d'una exhibició noctura amb pirotècnia prevista a les 19;15 hores del dissabte i que durarà un quart d'hora aproximadament.

La presència de l' Exèrcit no serà tan notable però es veurà compensada per avions històrics.

Cross

L' organització requereix una gran quantitat de coordinació , un gran nombre d'institucions , un alt nivell de coneixements tècnics i el respecte total pel que fa a la seguretat del vol.

Es disposarà d'una zona reservada per mitjans de prensa i spotters per a la realització de fotografies però si t'agrada capturar moments únics i irrepetibles i tens unes bones imatges perquè no compartir-les amb tothom? Tu també pots ser el protagonista a la Festa al Cel 2012. Si hi vols participar i veure reproduides les teves imatges només cal que hi accedeixis a Camaloon i facis la teva comanda

Sábado 30.09.2012