Et presentem a Barruf, l'adicte de la creació

Presenta't en dos línies.
Hola, em dic Cédric Duarri, encara que artisticament se'm coneix com a Barruf, un il·lustrador autodidacta nascut a Barcelona i criat als núvols.

Parla'ns dels teus gustos en dos línies (color, cançó, pel·lícula, menjar...)
El meu color és el negre. En quant a una cançó, no en tinc cap de preferida. La meva pel·lícula... possiblement és Dancer in the Dark, protagonitzada per Björk. Menjar? El que em vingui de gust en un moment precis. El que sí que m'agrada de veritat és la naturalesa i estar envoltat d'animals.

D'on ve la teva passió per l'art?
No sé d'on ve, pot ser que l'hagi tingut sempre, encara que no me n'hagi adonat fins fa poc. Ara a part d'una passió, crear és també una necessitat, casi una adicció.

Fes-te una pregunta i respon-la.
- Per què?
+ Perquè no?

Hi han altres artistes Camaloon que t'agradin?
Camaloon disposa d'una llarga llista d'artistes, i me n'agraden molts d'ells, pero m'agradaria destacar a:
Terry Fan, Ali Gulec, Nika Martinez, Mª José Da Luz, Elisabeth Fredriksson, Mat Miller, Leah Flores i VessDSign.

Com descriuries el teu estil?
No sabria molt bé com descriure el meu estil, ja que vaig tocant vàries branques i vaig evolucionant en cada una d'elles. El seu punt en comú és que les meves obres són detallades, però sense mai buscar el realisme o l'hiperealisme, i que moltes d'elles estan protagonitzades per animals (la majoria humanitzats i amb un toc d'humor), o estructures i adorns abstractes inspirats en elements biològics. Gaudeixo tant dibuixant a llapis i ploma com pintant o utilitzant la Tablet; i sobretot, barrejant les diferentes èines, tant tradicionals ocm digitals en la creació d'una obra.

Qui és el teu artista preferit - sigui famos o no?
Per més que li doni voltes, sempre acabo pensant en pintors rupestres... Són anònims, però sempre m'ha cautivat la força, la simplicitat, l'intencionalitat i la calidesa de les seves obres pintades en coves utilitzant pigments naturals i els dits.

Parla'ns de les teves creacions a Camaloon.
De moment he començat per pujar la meva sèrie d'il·lustracions de gossos, però aniré incloent i·lustracions, abstractes, patrons i dissenys variats gradualment.


Explica'ns una anècdota teva o del teu treball.
D'anècdotes d'aquest estil en tinc dotzenes...
En una ocasió vaig anar al bany decidit a retallarme una mica la barba, però no trobava la màquina d'afeitar enlloc. Vaig passar més de dos hores buscant-la com un tonto per tot el pis i no apareixia. Preocupat, extranyar i amb set vaig anar a buscar una cervesa fresqueta a la nevera, i quina va ser la meva sorpresa? La màquina d'afeitar estava dintre de la nevera, ben fresqueta i al punt per a ser consumida.

Què és per a tu Camaloon?
Camaloon és per a mi una plataforma que acosta al públic moltissims artistes independents d'arreu del món; oferint-li l'oportunitat de comprar una gran varietat de productes de qualitat amb infinitat de dissenys. S'ha acabat veure a tot el món pel carrer amb la mateixa samarreta.

Últim comentari?
Gràcies per a convidar-me a formar part de Camaloon i per aquesta micro entrevista de benvinguda :) M'agradaria convidar a aquells que vulguin a seguir-me a la meva pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/barruffoll No sigueu vergonyosos i no dubteu en enviar-me algun missatge!


/ anna