Blog

Camaloon té un nou amic: Grownies

El ninot Grownies és la representació material que sorgeix del projecte intercanvi de roba infantil. Com tots sabem, a mesura que passen els anys els nens creixen però la roba no.

Molts pares es plantegen llavors que fer amb la roba massa petita però encara en bon estat. Grownies ens dóna la solució oferint-nos una plataforma online on poder intercanviar roba de nens d'edat compresa entre 0 mesos a 8 anys.

 

A Camaloon busquem sempre nous amics i nous partners per fer col·laboracions. Estem convençuts que junts podem ser més forts i arribar més lluny. Així que la proposta que avui us oferim és intercanviar la roba d'estiu dels vostres fills directament a Grownies. És molt fàcil! També pots rebre un lot de roba a través de la plataforma.

Recolzem aquesta idea tan genial que considerem molt útil i profitosa. És per aquest motiu que donem la possibilitat a tots els pares que hagin comprat xapes amb fotos dels seus nens, imants per a la nevera amb un record del bateig o bé tasses amb un dibuix del col·legi de trobar un nou ús amb la roba dels nens. Participeu a Grownies i compartiu la vostra experiència amb nosaltres!

En breu podreu veure xapes de Grownies i un concurs de dissenys realitzat pels nens. Hi ha tantes possibilitats de crear xapes personalitzades! I gràcies a Grownies moltes possibilitats de complementar la roba amb aquestes xapes a color.

Ella diu que “sí”, ell diu “sí”. Massa simple per ser veritat i en realitat no ho és. En primer lloc, què és el que pensen els convidats quan se'ls convida a unes noces? Els convidats, no importa l'edat, opinen que és hora de divertir-se, busquen celebrar un esdeveniment únic i significatiu i veuen que es necessiten dues coses: una mica de creativitat i molta organització.

Personalitzar xapes, per tant, és cada vegada més freqüent la idea correcta de combinar la fantasia de frases divertides amb l'organització d'esdeveniments de tal importància.    

Per exemple, una simple xapa que posa “amics de la núvia” o “amics del nuvi” pot evitar de vegades molts malentesos o passar vergonya. Però això no és res en comparació amb les infinites possibilitats que ofereix personalitzar una xapa.

Fins i tot un imant. Sí, com sents, els imants poden ser útils per a unes noces. Es poden utilitzar per crear sotagot amb les fotos de la parella o dibuixos i frases “ad hoc”. Però és millor deixar aquí els exemples ,ja que, amb imaginació tot si val … Molt millor que la pròpia parella doni les seves idees, les seves millors respostes per organitzar un esdeveniment com deu ser.  
Mercè   Dissabte passat a l'Antiga fàbrica d' Estrella Damm es va celebrar un concert multitudinari on hi varen assistir milers de ciutadans de Barelona per poder escoltar bona música de la mà de The Kooks, Love of Lesvian i La Iaia. L'espectacle va tenir molt d'èxit i Camaloon va estar present amb la distribució de xapes personalitzades amb el logotip de la marca de cerveses tant coneguda. Es varen fer una quantitat de 300 i es van repartir arreu del backstage.   Concert