Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Productes de la màxima qualitat. Cuidem cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea o importa els teus dissenys, o escull entre múltiples plantilles online.

Revisem el teu disseny -  Camaloon
Revisem el teu disseny

Validem gratis cada comanda perquè la impressió sigui perfecta.

Enviament Express -  Camaloon
Enviament Express

Tria el nostre servei Express i rebràs la teva comanda en un temps rècord.

Imprimeix en ampolles d'alumini i guanya't la confiança dels teus clients, ja sigui emprant-les com a regal promocional o per a vendre-les

Les ampolles d'alumini són pràctiques, lleugeres i ideals per a imprimir el teu logo o dissenys. Tant si les vols emprar com a regal promocional per a les teves campanyes o per a fer atractius articles que posaràs a la venda, i imprimir ampolles personalitzades amb Camaloon és molt senzill. Com pots fer-ho?

  • Selecciona el model: vols imprimir el teu disseny en ampolles de metall, de vidre o de plàstic? Amb una idea prèvia d'allò que necessites, l'elecció del model s'ajustarà més a les teves necessitats. Estàs planificant la promoció d'un esdeveniment esportiu? Llavors, les Ampolles esportives personalitzades són les més idònies. O el que vols és oferir als teus empleats ampolles d'aigua amb el logo de la teva empresa com a regal de benvinguda?
  • Una vegada hagis escollit el teu model, pots emprar la nostra eina de disseny online per afegir el teu logo, disseny, crear nous textos, etc.
  • Tot llest? Doncs llavors selecciona el número d'ampolles d'alumini que vols personalitzar i afegeix-les al teu cistell. Ja pots completar la teva comanda, o dissenyar més articles.

Imprimeix en ampolles metàl·liques i dissenya un pack promocional perfecte

A més de les ampolles en acer inoxidable, també pots imprimir en molts més articles. I així podràs crear un pack complet per als teus clients. Per exemple, podràs crear tasses personalitzades amb el mateix disseny que empris per a les ampolles d'alumini a través de la nostra eina de disseny online i ajusta'l a l'àrea d'impressió que t'indiquem. En poc temps podràs crear una col·lecció completa d'articles promocionals i publicitaris. Confia en Camaloon per a un servei d'impressió i lliurament fiables.