Etiquetes — Camaloon

Etiquetes

Empra etiquetes adhesives per a identificar el teu negoci

Personalitza el teu embalatge fàcilment. Fes-lo inconfundible.
Màxima qualitat -  Camaloon
Màxima qualitat

Productes de la màxima qualitat. Cuidem cada detall de la impressió.

Personalitza fàcilment -  Camaloon
Personalitza fàcilment

Crea o importa els teus dissenys, o escull entre múltiples plantilles online.

Revisem el teu disseny -  Camaloon
Revisem el teu disseny

Validem gratis cada comanda perquè la impressió sigui perfecta.

Enviament Express -  Camaloon
Enviament Express

Tria el nostre servei Express i rebràs la teva comanda en un temps rècord.

Múltiples aplicacions i opcions per a les teves etiquetes

Compra online etiquetes adhesives: escull forma, mida i imprimeix el teu disseny.
Posa allò més rellevant del teu negoci a les etiquetes — Camaloon

Posa allò més rellevant del teu negoci a les etiquetes

Vols que es reconegui el teu negoci d'un cop d'ull? Dissenya online les teves etiquetes adhesives personalitzades pensant en el seu ús i en com combinar la teva imatge i dades de contacte. Són molt econòmiques: per qué no proves diferents formes, mides i dissenys per a cada tipus d'embalatge, flascó o ampolla?

Dissenya etiquetes que representin la teva marca — Camaloon

Dissenya etiquetes que representin la teva marca

Dóna una apariència professional al teu embalatge i als elements del teu punt de venda. Les etiquetes adhesives són pràctiques i fàcils d'emprar. En un segon convertiràs els teus paquets o productes en un suport comercial més, amb la teva informació més destacada de forma clara i elegant.

Clients que confien en nosaltres:
Celio
Primavera Sound
Natura
Panini Comics

Per a què pots emprar les teves etiquetes adhesives personalitzades?

L'objectiu més ampli està clar: són un element que t'ajudarà a potenciar la teva imatge de marca. Però, com pots realment incorporar-les en el dia a dia del teu negoci? Et donem alguns exemples que potser et puguin inspirar:

  • Com a etiquetes identificatives dels teus productes: amb el nom del teu negoci, el nom del producte en qüestió i informació de referència
  • Com a precintes per al teu embalatge: dóna un toc de distinció als sobres, capses, etc., amb els quals lliuraràs els teus productes. Poden acompanyar a altres articles personalitzats de regal que vulguis repartir entre els teus clients o futurs clients, com els imants personalitzats
  • Com a elements de venda: per a destacar i identificar per als teus clients aquells articles que tinguis d'oferta, promoció especial 3x2, etc. Si tens una botiga física, pots tenir els teus adhesius personalitzats col·locats a l'aparador, en el teu mostrador, i guiar amb els adhesius personalitzats cap als productes que vulguis destacar dins de la teva botiga.

Crea online les teves etiquetes des del web de Camaloon

Només et portarà uns minuts: escull la forma (tenim etiquetes adhesives rodones, ovalades, quadrades i rectangulars), la mida, i edita el teu disseny des de la nostra eina de disseny online. Veuràs com quedaran gràcies a la vista prèvia directa.

T'enviarem en rotlles o bobines les teves etiquetes personalitzades per a que et resulti molt pràctic emmagatzemar-les i molt fàcil emprar-les. T'agradaran molt i les voldràs enganxar a tot arreu. Però si les vols emprar amb roba, no te la juguis: per a vestir la marca del teu negoci tenim samarretes personalitzades a les quals podràs imprimir el teu logo o disseny. I 'enganxaran' amb tot!