Acabats creatius

Els acabats creatius donen al teu disseny un toc extra de personalitat i d'estil. Pots escollir entre l'acabat brillant o el que més agrada als nostres clients: l'acabat mat, que aporta una sensació de màxima qualitat als teus productes personalitzats.

També pots personalitzar els teus imants de nevera, xapes i miralls amb aquests acabats sorprenents: metàl·lic, daurat o fins i tot luminiscent per brillar en la foscor. Aquí tens totes les possibilitats, tria la que més t'agradi i millor s'adapti al teu disseny:

Brillant

L'acabat brillant és el "de tota la vida". El teu disseny s'imprimeix en paper i després es cobreix amb una capa fina de polièster.

Mat

L'acabat "mat" és l'estàndard. El teu disseny s'imprimeix en un paper especial i es lamina amb un film mat per donar-li un toc distingit.

metàl·lic

Metallic

Per obtenir l'efecte metàl·lic, el que fem és imprimir el teu disseny en una capa fina d'un polièster especial, les parts sense imprimir (blanques en el teu disseny) es veuran metàl·liques.

Daurat

Gold

Per obtenir l'efecte daurat, el que fem és imprimir el teu disseny en una capa fina d'un polièster especial, les parts sense imprimir (blanques en el teu disseny) es veuran daurades.

luminescent

Luminescent

Per obtenir l'efecte luminescent, el que fem és imprimir el teu disseny en una capa fina d'un polièster especial, les parts sense imprimir (blanques en el teu disseny) brillaran a l'oscuritat.